Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dvadeset godina a ko da joj je bar trideset, na sta li ce licit kad joj bude cetrdeset, ni plasticari joj nece moci pomoci.
Ceri moja samo se deri, nije potrosni materijal pa da nestane, hebes krunu.
bolest od reality show-ova i jos bolesniji ucesnici, na zalost to kod nas cvjeta kao nigdje i jedan je od dokaza koliko smo nisko pali.
posle jeb***a nema kajanja
Hebenu se kasno kajat.
IMA KURVE, IMA FUKSE... SVEGA BRATE IMA. DROGIRAJU SE MAT'RE MI
Zadnja slika najbolje pokazuje tu ljepotu bez sminke i dokaz kako mediji napumpaju i dignu nekog a u stvarnopsti je 0... U Sarajevu vidjam 10 puta ljepse djevojke :)
Kakvi licemjeri. Titulu je i dobila zbog seksa sa direktorima, organizatorima, članovima/članicama žirija...
uvedite te da mora biti i nevina ako misli krunu ali bez pomaganja doktora :)
Bolje i to nego da je ostala bez sexa zbog krune :p
Bem ti buljak postanes miss i no more sex.
Na TV-u uživo..
Prvo sto za misicu izgleda kao karikatura, a drugo kompletan izbor za misicu je shit. Pa zar misle da se te cure ne taslace ko i svi mi. Mogli su komotno stvar nazvati izbor za miss casnih sestara
Zar se i ti karaš na TV-u uživo?
ova miss britanije?? aha nije vise. 😆
...haj ne tuguj bona Zaro...kupiće ti Salko ;-))))))
seks i politika, luk i voda.