Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
GROBLJE izbor za groba godine i to nezatrpanog!
Pa općepoznato je da se neće nijedna stvarno lijepa i normalna djevojka prijaviti na izbor za miss. Isto kao što uglavnom slušamo ljude koji veze nemaju s pjevanjem u emisijama tog karaktera... Normalne ljude je sramota prijaviti se na nešto ovako nakaradno kao izbor za miss BiH, ZMBT ili šta već. A kakve su sve pobjeđivale, ova je izmislila ljepotu...
Draga moja Zerina, cestitam na pobjedi, ali nisi ti najljepsa u BiH nego si samo odnijela pobjedu u izboru od tih par djevojaka. Ruku na srce ali sa ovakvim ozborom BiH nece daleko dospjeti!!, Nazalost,..toliko je lijepih djevojaka i u Srebreniku i u drugdje, ali one se nazalost ne prijavljuju na ove natjecaja jer su postali mizerni i seljacki.Ali dok nase malogradjanstvo ne produbi svijest i dok se ne promijene vrijednosti,.nastavicemo ovako!
mozda bude i miss svijeta,ko zna. sretno djevojko
cemu tako ruzni komentari Zerina je zaista zasluzila pobjedu bila je ubjedljivo najkompletnija od svih djevojaka,desilo se nesto zanimljivo oko izbora,ja sam bila prisutna i forsirala se jedna druga djevojka i trebala je da pobijedi,suskalo se zadnjih mjesec da je favorizovana jedna ucesnica zbog pritisaka iz vrha i nasla sam se u cudu kada je Zerina izabrana,raspitivala se malo tu vecer sta se desilo i dobijem odgovor od jedne osobe da je neko puno mocan na par dana prije izbora izrazio zelju da Zerina bude miss,ako je i bilo veze ona je opravdana jer Zerina je bila bez konkurencije.
Ocito onda niste upuceni u modu, malo pogledajte kako cure izgledaju na svjetskom izboru, sigurno ne mogu imati bljestavo bijele zube kao snijeg prirodne..pa dobro ko moze nek radi sve na sebi, svaka mu cast ja mu kapu skidam..usotalom smijesno je komentarisati ove djevojke, svoje uzore i pjevacice ne komentarisete sto su kompletne od plastike, nego nadjete ove djevojke...nemam rijecii zaista!
Prava miss ne bi trebala imati nikakve dorade na sebi, pocevsi od laznog tena,pa do silikona. U ostalim drzavama, lentu moze ponijeti prirodno lijepa i zgodna djevojka. Hajmo se onda svi operisati i sve moguce mane i ono sto nam se ne svidja ukloniti pa svi biti isti, identicni. Velikih grudi, velike straznjice, usana itd. Gdje tu prirodna ljepota i prava zasluga za lentu.:)
Vi bi trebali jedan VEHBOS ALERT uvesti ko neće da gleda nepokrivene žene a nema one naočale što su ih izmislili ortodoksni jevreji da zna da može izgorjeti do temelja u đehenemu ako otvori stranicu.
Ne poznajem ni jednu od ovih cura ni Ninu ni Zerinu ni Tamaru, samo mogu reci da njima svaka cast sto ulazu u sebe i dalje nek ulazu jer tu se vidi ne manjak samopouzdanja nego zelja da sto bolje izgledaju i u svijetu svaka cura to radi..krenite samo do beograda koji vam je 5 sati udaljen, zive u jednosobnom stanu ali ulazu u sebe, i zna se sta je beograd metropola naspram naseg jadnog sarajeva..ovo je cista ljubomora i seljakluk nista vise..ZAISTa ZALOSNO! cure svaka cast, ne obazirite se na glupe komentare, ne kaze se djaba za dobrim konjem se prasina dize..
cura je zmaj .......... svaka cast na pobjedi
Izbori za Miss bilo cega u BiH su smijesni! Djevojke koje se prijavljuju su vise nego obicne i ne zasluzuju da budu miss. Pa kad je Ema Golijanin bila miss, moze svaka! A Zerini sretno! Nek sad nađe nekog sponzora, pa nek lupeta svakakve gluposti u medijima, pa kofol radi snimanja u Turskoj i Dubaiu, a zapravo se nalazi na Jahorini...nije sve u ljepoti! Miss treba da bude zgodna, lijepa, elokventna i elegantna. To Zerina nije, niti Nina, niti Tamara....pa jel vidi tko tu nakvarcanu i rakom zarazenu kozu i ogavni roze karmin na ustima? Uzas! Missica s tetovazom? Missica sa silikonima? Pa gdje to ima? Samo u jadnoj BiH! :(
*miss mafija: btw kad smo vec kod prilika za operaciju grudi to je mogla svaka djevojka koja je imala polozene sve ispite tj ociscenu godinu. Moji roditelji rade na plasticnoj hirurgiji,pa tako da znam sve informacije. A uostalom opaska na ovo da svi imamo priliku da to uradimo uradili bi, onda zasto to ja nisam uradila:)? Mozda jer nisam iskompleksirana. Zasto svako ko radi estetsku korekciju koja nije uslovljena nesrecom ili deformitetom idu na razgovor s psihijatrom? Mozda upravo radi svoje nesigurnosti i iskompleksiranosti.:)
@ajla, prvo znamo da si neku Vukasin sa Romanije, a drugo sta je onda trebalo tim tvojim modernim Srbima da otvoraju logore za silovanja Bosnjakinja, kada su toliki \"pravi muskarci\", toliko \"moderni i napredni\"?? Zasto su njihove zene najlakse zenskle na svijetu poslije Svedjanki i Dankinja? A miss je bezveze, izgleda staro i nemoderno.
cura ko cura nije ni loša ali je ona \"POBIJEDILA\" prije izbora jer je kod sebe imala gotov ugovor , koji ću možda objaviti za dan - dva.
Prijasnje missice su bile prelijepe a sada su samo prosjecne djevojke birane. Razlog tome je da lijepim djevojkama, bez kompleksa, koje su sigurne u sebe ne treba potvrda publike i nekih lafo strucnjaka za ljepotu da bi se osjecale lijepima i pozeljnim, zato se prosjecne cure i prijavljuju. Bila sam na jednom od izbora iz ciste radoznalosti i radi novinarskog clanka. Vecina cura koje osvoje nesto, osvoje jer imaju veliki broj sponzora ili veliku kilometrazu po krevetima fotografa, i ostalih deda. :)
K.U.R.V.A. NENOSI DIMIJE I ONAJ NAŠ POKRETNI ŠATOR, ŠTO KRIJE CIJELO TIJELO. TREBA JE KAMENOVATI.
obje mlade kraj nje, tj, drugoplasirana i treceplasirana su ljepse od pobjednice...vidi to i ona, nije corava...al nek joj je sretno