{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Marijana Kretić piše pjesme i ne odustaje od svojih ciljeva

4.8.2013. u 21:00
15
Marijana Kretić piše pjesme i ne odustaje od svojih ciljeva
15
Finalistica izbora Interfly & Miss Earth BiH 2013 Marijana Kretić rođena je prije 25 godina u Kninu. Završila je Fakultet fizičkog vaspitanja i sporta u Banjoj Luci. Vodi treninge zumbe i piše pjesme.
Životni moto joj je da nikada ne odustaje od svojih ciljeva, jer je možda baš taj dan kada bi odustala, trebao biti njen posljednji korak ka ostvarenju.

Marijana kaže da voli izazove, kao što je izbor za Miss Earth, koji ju je na prvi pogled privukao svojom originalnošću. Izbor odgovara njenoj ličnosti, jer izlazi iz okvira ustaljenih klišea, kroz kreativnost i dinamičnost. Nije se pokajala što se prijavila, jer je stekla bogata iskustva radeći sa vrhunskim profesionalcima. Takmičarski duh na zdravim osnovama pomogao joj je da iskaže prirodu svoje ličnosti i pomogne joj da napreduje na ličnom i profesionalnom planu.

Prijava na izbor je već ispunila njena očekivanja, jer se na takmičenje prijavila radi putovanja, druženja i uzbuđenja koje nosi sa sobom. Stekla je iskustvo i prijatelje, postala zaštitno lice Harologi preparata za kosu i pobijedila na talent showu.

Iako kaže da svi imaju želju ostvariti međunarodnu karijeru, ističe da su joj na prvom mjestu zdravlje i porodica. Za naš portal kaže da se pronašla u poslu koji radi i želja joj je da u skorijoj budućnosti pokrene svoju školu sporta.

Marijana vodi školu zumbe u Banjoj Luci, a vlasniku centra i "zumbašicama" se zahvaljuje na podršci. Osim toga, voli da piše poeziju, pjeva i volontira. Aktivna je volonterka u Udruženju oboljelih od rijetkih oboljenja BiH i Omladinskoj organizaciji Centra iz Mrkonjić Grada.

Na muškarcu prvo primijeti osmijeh i oči. Boja kose joj nije važna, ali zato cijeni unutrašnju ljepotu svake osobe. Važno joj je da joj je partner iskren, pažljiv, da je podržava u svemu i da nema predrasude.

Marijana na fotografijama nosi haljinu salona MINEA iz Vogošće, za šminku su bile zadužene Maja Koristović Talović i Vesna Husić za Kryolan, frizuru Haris Vesnić za Harologi i obuću Deichmann.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koliko često trenirate?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: