Dašak božićne atmosfere
39

Maja Šuput u finalu "Supertalenta" zablistala u haljini teškoj čak 15 kilograma

L. R.
Maja Šuput (Foto: Instagram)
Maja Šuput (Foto: Instagram)
Maja Šuput je za večerašnje finale takmičenja "Supertalent" odjenula haljinu tešku čak 15 kilograma.

Hrvatska pjevačica koja je u žiriju 10. sezone popularnog takmičenja, iz emisije u emisiju privlačila je pažnju svojim neobičnim izdanjima, a u posljednjoj emisiji koja se emituje noć pred Božić, odlučila je donijeti dašak praznične atmosfere.

"Večeras u službi Maje Mraza. Ne morate gledati kroz dimnjak ili prozor. Dovoljno je da okrenete na Novu TV i ja dolazim k vama jednim klikom. Okreni na spektakularno finale 'Supertalenta i uživaj u najboljoj porodičnoj zabavi", napisala je Maja ispod objave na Instagramu.

Naime, Maja je odjenula dugu crvenu haljinu, koju je za nju radio hrvatski stilist i dizajner Marko Grubnić, koji je ovom prilikom za Dnevnik.hr rekao da je riječ o njegovoj verziji božićne haljine.

"Jako puno žena je radilo i jako, jako puno metara materijala je utrošeno u haljinu. Ručno su šivani kristali na ramenu, haljina je rađena od crvenog, raskošnog, božićnog baršuna s bijelim rubovima. Ovo je moja verzija moderne Mrazice, s raskošnom božićnom toaletom koja je ustvari krinolina, a ispod je korzetirana haljina, izuzetno teška i velika. Maja je surovi profesionalac koji se nikad ne žali i stvarno iznese sve bez problema, no ovaj je put ozbiljno bio problem jer haljina je teška 15 kilograma pa joj je bilo teško u tome se kretati i nositi", rekao je Grubnić.