Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta je zensko bez sisa i guzova.. ZIVJELE OBLINE!
Ovakvi casopisi daju debelim zenama izgovor da jedu jos vise i budu jos deblje. Zao mi je, ne podrzavam. Ne moramo sve biti mrsavice, ali ne moramo vala ni biti kao krmad... Meni je ovo totalno odbojno. Da zene u Bosni malo vise paze sta jedu i da malo vise obrate paznje na svoj izgled ne bi izgledale ovako kako vecinom izgledaju. Malo manje kajmaka, malo vise povrca i setnji... Ne treba niko da izmislja toplu vodu! Ha ja.
Pa dovoljno je da se zamislite negdje u toplijim krajevima, na plazi. Koga biste prije pogledali? Vitku zenu u bikiniju ili neku debelu sto krije stomacinu ispod jednodijelnog kostima? Sve je receno :)
Ima ona dobra poslovica: \"SAMO SE CUKO IGRA SA KOSTIMA\" :) heheh je volim da imam za sta uhvatiti :D
Joj ovih komentara što me uvijek nasmiju :D I ove životne priče, i ovi što se hvale ljubavnim iskustvom, i ove debele što se tješe, i ove mršave što ne znaju šta će od muke jer ovdje preovladava mišljenje \"bolje da ljulja nego da žulja\", onda i ove cure koje su ljubomorne na svaku koja prođe pa je nazivaju raznim imenima, onda i ovi kompleksaši koje nijedna cura neće da pogleda, pa ih onda nazivaju raznim imenima, ma ja uživam čitajući vas :D Samo nastavite, da se još malo smijem :D
Vala da moram birati samo izmedju zesceg \"tenka\" i nekog zivog lesa, uvijek bih uzeo tenk :) A ove dvije konkretno sa slika, \"buca\" je bolja 100x od tog zombija sa kojim se slikala i za moj pojam nije uopste debela fakat. Uostalom \"u mehko ga je prikalemit\' najbolje\" kaze stara kineska a ja znam da je tako
Evo sam konacno i ja naso! Kad god kubikare kazu da su seksi ja se sjetim ovog: http://www.youtube.com/watch?v=YLXBpoolJNI&feature=related Pa ko iskreno more reknut da mu je ovo seksi?
@\"neko iz mase\" Gospodine život je samo jedan..... Tuga koju nosite, neće s godinama nestati, samo će se povećavati, a te oči će vam nedostajeti sve više i više.... Djeca, ako ih imate će odrasti i otići svojim putem jer tako i treba biti.... Upitajte se, kakav će Vam tada život biti s osobom koju već sad prezirete.... Okrenite svijet naopčke da je vratite... Nećete imati popravni, vjerujte mi na riječ....
@@profesional... Pravi poslovi se sklapaju u klubovima, na prijemima i golf terenima, a ne preko sekretarice. Kada to shvatis mozda te i biznis krene.
@ @SF GROK Debela što mu se upucavaš? Vidiš da se ne loži na punomasne znojave gadure.
Zamolio sam za postenu igru. SF GROK, navedite osobine koje posjedujete a koje bi Vas , bez imalo sumnje, uvrstile u kategoriju pozeljnih muskaraca. Mozete napisati neistinu, i Vi i ja znamo da cete u tom slucaju slagati samo sebe.Dakle,...
Za takve stvari imam tajnicu. ;-) Ona zna sta joj je u opisu radnog mjesta.Naravno, sve do neke pristojne granice.Znate vec kako to ide, par osmijeha, koji treptaj, zanemarljivo mali broj umiljatih recenica i sl, nista vise od toga. Koliko god me \"isamarao\" posao, koliko god da me napravio debelokozcem, jos uvijek imam potrebu da dopustim nekome da zaviri ispod te koze, da zaviri u dusu, da je razveseli.Sve koje su guzvale moju postelju pruzale su zadovoljstvo kratkog daha. Mozda starim, ko zna. :-)
Nema me par minuta a odmah se nadje neka kremaca da me proziva! Da njih neko tako nazove? Stavio bi ih na dijetu ili na hormonalnu terapiju. Da hocu da zivim sa krmacama bio bi u svinjcu a ne u kuci.
Zar i ovi bolje izgledaju od tebe? Tužno.....
Za @profesional... \"Ne vrijedi mi nista to \"tapsanje\" po ramenu od kojekakvih lizoguzaca (izvinjavam se damama koje citaju i osjetljivoj gospodi) koji mi \"sline\" po zeni.\" I to je sve što mogu. Samo da \"sline\". A što više \"sline\", brže potpišu ugovor. Glava - ja dobijam. Pismo - oni gube.
Joj kad se ove debelg00ze oznoje pa usmrde, a posebno ljeti u tramvaju. Pozlilo mi bilo jednom. Izasao sam stanicu ranije da povratim. A primjetio sam da se, valjda zbog sala, stalno znoje i da to strasno smrdi. Onda jos stave neki jeftini parfem da se ne osjeti, a time naprave jos gore. Radi ovih ne idem vise tramvajem. Nabacio sam auto.
http://www.sarajevo-x.com/showtime/ljepotice/ove-prelijepe-dame-rodjene-su-kao-muskarci/120113025 Nadam se da vam je sad jasnije koliko su plitka vasa razmisljanja. Evo ih, lijepe i vitke. Bujruuum!