Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne kontam ovaj trend da trebe puštaju obrve ko Momčilo krajisnik
Prva najljepsa
Broj 4.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Umjesto da pisu i sajmu oni pisu o hostesama na sajmu 😂😂😂
I tako.. ovo je članak na jednom portalu. unfckigbelievable
Ova sa br 11 tako ima lezeran stil. Mala javi se.
Ne znam sta se desilo sa kriterijem ali ove cure (sem jedne) uopste nisu lijepe. Ne kazem da moraju biti lijepe i zgodne i ne znam ko je postavio njima te standarde. Sta kao na ljepotu treba da navuce kupca da kupi MG auto ili uplati ljetovanje .... Zasto one trebaju da budu lijep dio sajma , to je moje pitanje.
Svaka za zenit. Neka se doitcine jave.
Gaborke
Seksisticki??????
Sajam služi kao poligon guzonjama da se ponapijaju na štandovima vina i da se pokupe kontakti hostesa za tu noć. Bio sam na sajmu i znam da je to tako a u poslovnom smislu nikakve fajde od njega nema!
Klixovci, kupite bolji fotoaparat ili platite nekoga da vam poslika... Sve jajaste glave osim kod prve slike, ona je kockasta...
Sve i jedna djevojka na slikama ljepsa od ovih nasih misica koje su izabrane na kojekakvim takmicenjima.
Interesantno ne bune se na ovu komercijalizaciju svoje spolne pripadnosti.Manje je nemoralno ali sustina je ista izmedju prodavanja tijela i prodavanja i promocije robe dok uz artikal u pravilu stoji zgodna zenska kao pravilo na svakom standu.
cure su normalne obucene logicno jer im babo mozda ovde bio, zato cete ih vidjeti na insta polugole na fb svetice
Ljepote Mostaru nikad nije falilo...
6. - Tea Tairović s Ali Expresa 🤣
Pita djevojka hostesu, izvini a koliko moram dati za ovog crnog MG-a. Veli hostesa tri puta.
To je sajam a nemodna revija. Šta ima na sajmu