Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bolje sam u bingu vidjeo 😂
Bitno da si ti vidjjjeo :))
sto se upalise ovi sendvicari hahaha
Želim im svu sreću ovoga svijeta, ali ovakve djevojke nikada neću i ne mogu gledati na isti način kao djevojke koje u ovom trenutku sjede kod kuće i ubijaju se čitajući i vježbajući zadatke iz kojekakvih mehanika, matematika, hemija itd., ili koje se ubijaju radeći poslove iz domena uslužnih djelatnosti i sl.
Kako da imam istu dozu poštovanja između pomenutih skupina djevojaka kada jedne pružaju tijelo "na izvolite" i popuju o jednakim pravima između muškaraca i žena, dok druge ta ista prava koriste da nešto postignu u životu pomoću mozga ili fizičkog rada, a uistinu su djevojke/žene bile obespravljene kroz historiju po pitanju studiranja i traženja posla.
Ne znam odakle ti uopšte ta ideja da je njima bitno kako ćeš ih ti gledati 🤣🤣🤣🤣
pa eto....
Ima materijala
Glavovicka prekucala igricu i nikad ni jedna vise.
Meso stize autobusima
sta se ovo riba čuje?... FUUUUUJ
Definicija pojma "svejedno"
mmmmm eh da sam guzonjin sin 🤤🤤🤤🤤🤤
Miss kurizma :)
A nigdje nijedne ljepotice hahaha
Sta je pilica puner Rike posla!?
Sve maloljetnice koje znamo gdje zavrse, ali pod odobrenjem njihovih roditelja a i one to hoće...Tako da gledamo odobrenu prostit.uciju.
mmhhhh
Dobra roba
Iz Bihaca dosle garant :)
MISS HU... RCA, LEGALIZOVANA PROSTITUCIJA ZA ELITU...