Održat će se 28. oktobra
114

Ljepotice iz svih dijelova BiH stigle u Sarajevo: Pripreme za izbor Miss Turizma BiH u punom jeku

N. O.
Djevojke u konkurenciji za Miss Turizma
Djevojke u konkurenciji za Miss Turizma
Izbor Miss Turizma BiH bit će održan u subotu 28. oktobra u banjalučkoj Sportskoj dvorani "Borik", a za titulu najljepše takmičit će se 20 djevojaka koje dolaze iz svih dijelova BiH.

Djevojke su se u prethodna tri dana pripremale za veliko finale u sarajevskom hotelu "Bosmal Arjaan By Rotana" i imale nezaboravno iskustvo.

"Izbor Miss Turizma BiH nije samo izbor najljepše djevojke. Svaka od finalistkinja će imati priliku predstaviti svoju ljepotu i talente, kako bi osvojila srca žirija i publike. Za svaku od njih ovo je odlična prilika za sticanje iskustva, izgradnju samopouzdanja i promociju svojih ciljeva i vrijednosti", izjavila je Jelena Joksimović, PR Direkcije Miss Turizma BiH.

Pripreme za Izbor Miss Turizma
Pripreme za Izbor Miss Turizma

Prema njenim riječima, vrijeme tokom priprema u Sarajevu je ispunjeno snimanjima promotivnih razglednica, uvježbavanjem koreografije te odabirom garderobe i obuće koju će nositi na izboru.

Joksimovićeva napominje da, nakon Sarajeva, slijede pripreme u "Termama Ozren", ZTC "Banja Vrućica" i banjalučkom hotelu "Jelena".

Pripreme za Izbor Miss Turizma
Pripreme za Izbor Miss Turizma

"Sada je već jasno da će banjalučki 'Borik' 28. oktobra biti domaćin spektakularnog događaja za koji već sada vlada veliko interesovanje, ne samo u BiH nego i u regionu. Specijalni gost te večeri biće Alen Slavica, koji za ovu prililiku dolazi iz Amerike, kao i naše regionalne zvijezde", izjavila je Joksimovićeva.