Komentari (129)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo Miss Svijeta ? Ma hajte molim vas.
Lijepa jeste ali nije baš za Miss Svijeta
Meni je cudnije sto je ona Andjela izabrana za Miss bih iako je na takmicenju bilo bar pet treba koje su ljepse od nje, a najveca tragedija je sto su je izabrali za missicu samo zbog toga sto je Ganci. Proslogodisnja miss nam je bila ona starleta iz Svedske
Ceka je arapski seik
Gdje su joj sise?
...ovakva sam i ja kad na sebe nabacim tri kilograma šminke...
Vanessa, oslobodi se stresa, nabij koju kilu, da te vidim milu...
Politizacija, samo da se smeksaju frustracije zbog Trump-ovog animoziteta prema Latinoamerikancima i zida kojeg USA zeli da pravi.
Evrovizija, Izbor za Miss svijeta razni Awards-i, Nobelova nagrada itd. sve je podleglo politizaciji. Vjerujem da ovo vise niko i ne gleda.
meni moja hanuma najljepša...
Prosječna..
velahavle
Nudimo sljedeće kredite: osobni zajmovi, zajmovi za poslovanje, kombinirani krediti, studentski krediti, zajmovi za konsolidaciju i mnogi drugi. Pozdravljamo vas na priliku da dobijete sve vrste kredita po vrlo povoljnoj cijeni od 2%. Za informacije, kontaktirajte nas sada pomoću podataka u nastavku .. Naziv tvrtke: UPSTOX FINANCIRANJE Tvrtka e-pošte: [email protected] Tekst / poziv: (302) 273-5794. Via / WhatsApp: +1 {785} 337-5044
Da vi ista valjate ne bi se reklamirali ovdje jadno po komentarima u klixu :D
pa i nije nesto
Dakle, dzaba sto smo poslali onu Ganci kao missicu
yebo
ova mi je sumljiva skroz, da nije spol izmijenila=?
Nije sala Panco Vila.
meni u Bih svaka druga ljepse od ove misice
https://oyster.ignimgs.com/wordpress/stg.ign.com/2013/08/Ponce-de-Leon.jpg :D