Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nidje veze...
Kako nidje veze, a sve stela?
@dervofincii sta ces , odose nam sve pa zato punimo te vaše :D
Patnja prema nekoj elegananciji i glamuru a u pozadini komunisticka siva oronula zgrada sto place za jednim dobrim krecenjem
@zvaljo40 Pa te zgrade su maksuz ostavljene tako da daju potpuni efekat tepihu,modelima,glamouru.... Lako bi Sarajevo okrecilo i pozlatilo zgradu,ali nije to to....'vako je bolje :D
mala, nemoj da seres. idi kurvaj se u tisini, a ne da predavanja drzis
muaaaahahahhahahaha kreacija 'naci boze.....
Moderna narodna nosnja XD... Puno bi ljepse bilo da je umjesto golog stomaka normalna narodna kosulica ili sta vec ono ide prsluk..
Kreacija 'nek se sisa vidi' uspjela :D.
Ivka , kreatorka u pokušaju.😂😂😂
Mislim da nije ni do manekene ni do kreatorice. Pratila sam te natjecaje i koliko vidim ta kreacija nije kao na crtezu koji je pobijedio. Gornji dio se uopce ne slaze. Cura koja je pobijedila je dala svoj prijedlog a organizatori tog natjecaja su vald ti koji su radili haljinu. Ocito su nesto po svom radili.
kakav kič... fuj
Da li je lijepoj Sarah ispalo pola grudi...ili je ugradila par rebara...😂😂😂
Loš haljinetak do boga...
@TerasaSvijesti Men je i ona onak beze.. Niti smrdi niti mirise... Al nesmim kazati😂😂😂😂😂😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (18)
djevojka je prelijepa, blista, a za kreaciju imam samo reći: ja kreacije i gova?a
Nit je ona nesto posebno niti haljina
Bolje da se skinula gola do pasa...ne radi mene nego radi raje koja se skupila tu...moje skromno misljenje je da joj haljina nikako ne treba!
kreacija je u najmanju ruku neukusna
Djevojke , izvucite i vi nešta iz nanine kistre , bez sisobrana , sa sikama u slobodnom padu ko kod stare indijanke i da to na nešta lici pa se onda javite.
Jedino ova ljepotica i Irfan Nefic vade prosjek.Dzet-set , krema SFF-a.Oboje obuceni za 10+