Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko nju pokusava napravit nekom zvijezdom? Pa nit joj je muz neki igrac, a ona bogami daleko od ljepote
Sad sam se bas čudio. Pise da je došla na poziv Armani-a. Ne mogu se načudit s kim sve taj Armani ima posla. Prosto cu izgubiti poštovanje za taj brand, Ova je ista Urko iz "Planete majmuna" - ako se iko sjeća te stare serije. Jos je uvijek ponekad prikazuju.
Kakva odvratna faca! Visok sam 190 i težak 84 kg, a mislim da bi me ova mogla u naramku ponijet.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zanimanje influenser
Ne znam zašto je naš narod ovoliko ljubomoran, pa ima potrebu da popljuje svaki uspjeh. Žena je lijepa i zgodna i pravi neku karijeru, Hajrović solidan fudbaler. Vjerovatno je platila za poziv, ali to je danas marketing sve.
Karijeru pravi ?? Pitam se samo koju ?
Vidi joj glave, roditeljska pažnja.
Guzla sprema teren za OnlyFans...
Zvali i mene al imo preča posla.
selo nikako da izadje iz nje.
Kako se levatu proda ova drtina,džaba sva ulaganja opet ko skaza.
Ovaj festival ocito biljezi teske trenutke
NEDAJ BOZE OVO DOVEST KUCI... IZETE OSTAT CES BEZ GAĆA JOŠ MALO...
Neki dan sam procitala da je dosta Hollywood zvijezda otkazalo dolazak na festival u Veneciji, zbog protesta tekstopisaca filmova u Americi, tako da eto vam odgovor zasto su pozvali ove nase Lejle i Dzejle.. :’)
A je l' ovaj gurbet glumi budalu ili?
Auuu brate pogledao sam sliku auu hahaha
zašto vrijeđate sve i svakog... imete li ogledalo u svojim kućama?
vi u klix-u stvarno niste normalni
Bosanska Jovana Jeremić. Pojavom. Za djelo ne znam.
Prikaza.
Auuuu kakva glavusa u pm… pa ni Armani Beauty joj nije mogao pomoci… joj Lejle sa « y » kamenjarke… e moj Hajrovicu neces imati za hljeba za 10 godina kakvog si parazita na grbacu sebi navukao… mada isti su oboje..