{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


LC Waikiki otvara poslovnicu i u Tuzli

S
14.10.2015. u 09:26
142
LC Waikiki otvara poslovnicu i u Tuzli
142
Renomirani turski brend LC WAIKIKI napokon stiže i u Tuzlu. Nakon Sarajeva, Banja Luke i Mostara, prvi maloprodajni objekat ovog poznatog brenda u Tuzli se otvara u četvrtak, 15.oktobra u 12:00 sati, u shopping centu "Omega". U okviru bogate ponude Tuzlacima će biti dostupne kolekcije za muškarce, žene kao i djecu svih uzrasta.
Otvaranje novog maloprodajnog objekta će zasigurno privuću pažnju mnogobrojnih kupaca koji će imati priliku da po prvi put isprobaju proizvode brenda LC Waikiki, koji su visokog kvaliteta, moderne linije koja prati posljednje svjetske modne trendove, i što je najvažnije pristupačnih cijena.

Svi LC Waikiki maloprodajni objekti su lako prepoznatljivi po prijatnoj i toploj atmosferi i pristupačnoj organizaciji prodaje koja omogućava kupcima da lako i brzo pronađu sve što im je potrebno.

LC Wikiki zapošljava 25.500 osoba, u 400 maloprodajnih objekata u Turskoj i preko 150 u 27 zemalja, kao što su: Albanija, Azerbejdžan, UAE, Bjelorusija, Bugarska, Jermenija, Maroko, Gruzija, Irak, Iran , Kazahstan, Kirgistan, Kosovo, Makedonija, Egipat, Poljska, Rumunija, Saudijska Arabija, Rusija, Sirija, Moldavija, Oman i Ukrajina. Kako bi podržali viziju za 2023. godinu, u kojoj se obilježava i stogodišnjica osnivanja Republike Turske, kompanija teži ka tome da ostvari promet od 4 milijarde dolara na domaćem i 6 milijardi na inostranom tržištu, sa vizijom da postane istinski globalni brend.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koliko često trenirate?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: