biznis
163

LC Waikiki otvorio novu prodavnicu u Tuzli

Poznati turski brend LC Waikiki je stigao i u Tuzlu, uz veliko interesovanje kupaca svih uzrasta, koji su i pored kiše strpljivo čekali da se otvore vrate najveće Waikiki prodavnice u BiH.

Sudeći prema inicijalnom interesu, dvospratna radnja u shopping centru Omega će zasigurno jako brzo postati omiljena modna destinacija za građane Tuzle svi uzrasta. Waikiki odjeću karakteriše visoka kvaliteta, moderne linije koje prate posljednje svjetske modne trendove, i što je najvažnije pristupačne cijena.

Burc Korkmazlar, direktor operacija Waikikija za Centeralnu i Istočnu Evropu. izjavio je da je ovo samo prva od prodavnica koje Waikiki planira otvoriti u Tuzli i kantonu, i da je jako sretan da je imao priliku lično upoznati više od 30 ljudi koji su direktno zaposleni u novoj prodavnici.

LC Waikiki širom svijeta zapošljava 25.500 osoba, u 400 maloprodajnih objekata u Turskoj i preko 150 lokacija u 27 zemalja. Ovo je peti maloprodajni objekat ovoga branda u BiH, nakon dvije prodavnice u Sarajevu, te objektima u Banja Luci i Mostaru.