Privreda
14

Otvoren Konzum Family Centar Banja Luka

Klix.ba
Danas je svečano otvoren Konzum Family Centar Banja Luka, na adresi Aleja Svetog Save 69.

Nakon Sarajeva, i građani Banje Luke dobili su mjesto najbolje kupovine, druženja i zabave za cijelu porodicu. Konzum Family Centar koncept je koji nudi izvrsnu ponudu, zabavne sadržaje i mnoštvo pogodnosti, koji će od sada svojim svježim pristupom obilježavati svakodnevnicu svojih posjetitelja. Ovom prilikom, prisutnima se obratio Nedeljko Maličević, direktor Mercatora BL i uručio vrijednu donaciju u iznosu 2.000 KM Udruženju 2Nova generacija" za zaštitu i unapređenje prava djece.

Konzum Family Centar otvoren je uz radosnu dječiju pjesmu hora "Vrapčići", nakon čega je čarolija započela sa stotinama šarenih balona, puštenih u zrak.

Potom je uslijedilo najveće iznenađenje za sve posjetitelje – nezaboravno druženje sa članovima Tropico benda i fenomenalan koncert, u kojem su uživali baš svi posjetioci. Najmlađi su imali priliku zabaviti se u novoopremljenoj Kodijevoj igraonici, uz različite sadržaje zabavnog i edukativnog karaktera.

Trikovi mađioničara i balondžija donijeli su pregršt zabave i smijeha, a zabavi se, na opšte oduševljenje djece, pridružio i Kodi. U međuvremenu, ostali posjetioci imali su priliku obaviti kupovinu uz izvrsna sniženja, poklone i brojne pogodnosti, kao i upotpuniti porodični album fotografijom iz Family kutka, dok je "lutajuća kamera" tražila 50 najsretnijih posjetilaca nagradivši ih poklon vaučerom u vrijednosti 50 KM.

I naredni dani u Konzum Family Centru Banja Luka donose mnogo zadovoljstva. Posjetioci će tako u petak, dan nakon otvorenja, uživati u kupovini uz trostruke bodove na Pika Kartici u Konzumu, Intersportu, Modiani i Beautique, dok u subotu posjetioce očekuje fenomenalni Shopping NIght – noć velikih ušteda, kada će kupovina trajati sve do 24h. Kupovina u Konzumu bit će 10% jeftinija, a u ostalim prodavnicama cijene će padati i do 70%.

U nedjelju će se najmlađi družiti sa veselom SužvaBob ekipom iz Bikini doline, a u ponedjeljak ih u Kodijevoj igraonici očekuje Trapavko i vesela družina. U utorak Konzum Family Centar Banj a Luka poklanja duple bodovi na Pika kartici, a u srijedu će uslijediti super zabavna potraga za srećnim stikerima koji donose vrijedne nagrade. Konzum Family Centar Banja Luka i u narednom periodu priprema brojna iznenađenja, a posjetitelji će o svim dešavanjima biti blagovremeno obaviješteni.

"Želimo da Konzum Family Centar Banja Luka bude mjesto porodičnog okupljanja, najbolje kupovine uz odlične pogodnosti, mjesto gdje svi mi možemo pronaći nešto za sebe, kupovati, družiti se sa dragim ljudima u opuštenoj atmosferi. U narednom periodu, naši posjetioci imat će razloga radovati se svakom novom dolasku, jer za vas pripremamo pregršt uzbudljivih sadržaja u Konzum Family Centru Banja Luka", izjavio je Nedeljko Maličević.

U sklopu centra nalazi se Konzum super prodavnica, potom Intersport, Modiana i Beutique, Tehnoshop, Sport Vision, Legend, Orsay, Tiffany, Original Marines, U.S. Polo Assn., n fashion, Carmen Line, Extreme Intimo, Women Secret, Office Shoes, Astra, Geox, Planika, Carpisa, Citytime, Eurom Denis, Baby Centar, Knjižara Kultura, Mala stanica, Moja apoteka kao i ostali sadržaji.

Centar u Banjoj Luci drugi je po redu otvoreni Konzum Family Centar, nakon što je prošlog mjeseca otvoren prvi u Sarajevu. Do kraja 2015. godine bit će otvoreni i Konzum Family Centri u Tuzli, Mostaru i Brčkom.