{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Lamaruž - ekološki sapuni na bazi čistog maslinovog ulja

22.12.2013. u 11:32
0
6
Lamaruž - ekološki sapuni na bazi čistog maslinovog ulja
0
Bogatoj ponudi trećeg Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa doprinosi i kućica Lamaruž u kojoj posjetitelji mogu naći raznovrsne kozmetičke preparate na biljnoj bazi.
Kompanija Lamaruž iz Sovića bavi se proizvodnjom ekoloških sapuna na bazi čistog maslinovog ulja, sa dodacima prirodnih sastojaka poput kozjeg mlijeka, lavande, cimeta, meda, eteričnih ulja i ostalih biljnih sastojaka. Ime je dobila po kombinaciji riječi lavanda, maslina i ruža, koje su prisutne u svakom procesu kreiranja sapuna.

Preparati se proizvode hladnim postupkom po uzoru na recepte iz prošlosti, bez dodavanja drugih masti ili ulja.

Na koncu proizvodnog procesa, sapunima se dodaju latice ljekovitih biljaka, te čista eterična ulja za obogaćivanje mirisa. Lamaruž nudi i hidrolate, soli za kupanje i mirise za prostorije.

Izlagači trećeg Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa svoje proizvode nude posjetiteljima svakog dana od 10 do 22 sata.

Coca-Cola Sarajevo Holiday Market zajednička je aktivnost UG Zona unaprijeđenog poslovanja - ZUP Baščaršija i Fondacije Sarajevo Navigator, nastala pod okriljem USAID – Sida Firma Projecta, u sklopu kojeg su i ZUP Baščaršija i Sarajevo Navigator koordinatori lanca vrijednosti.

Realizacija Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa ne bi bila moguća bez podrške Grada Sarajeva, koji je pokrovitelj Marketa, ali ni bez podrške Ambasade Kraljevine Norveške, koja je dala značajnu podršku realizaciji ovogodišnjeg Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa.

Više informacija o Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu možete saznati putem medija, te putem društvenih mreža i oficijelne internet stranice Marketa www.sahm.ba.


Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koliko često trenirate?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: