Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
wauu, kakva torba hebote, ovo je san snova, čovjek kad ima ovakvu torbu svak' će pomislit da je došao iz budućnosti....... :( ma more nosite se u 100 pi...e matherine...... :(
@Hiperboreja pati sirotinjo!!! Nosaj ti vrecu od krupmira na ramenu i mani se komentiranja uspjesnih
@burek1sa1mesom A jesi mi ti uspješan.... Tvoj nick sve kaže
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ljepsa je s maskom na glavi
hahah kinezi je vec kopirali cak i lady gagu imaju kopiranu kao lutku u njihovom slavnom muzeju licnosti jbg ako hos da se slikas sa poznatima karta je 50 eura
Jeste da poslije Born this way nije izdala nista dobro ali puno dobrih pjesama je imala u tom periodu od 3-4 godine. Jedinstvena muzika i osobnost. Kraljica.
Prva slika , pa Lady sto ne obrija to ispod pazuha he..bo te moj komsija Muradif
a dje su ti sise?
reklama za torbu a meni se kupuje daska za peglanje,sto li?
jess, koja torba. Za ovo se vrijedi cekat za dostavu 5 godina. Pa cojek sad ako i umre bar je vidjeo ovakvo umjetnicko djelo.
Nikad ovakvu torbu nisam vidio
Ovo je za must have Fuade Kad bi Fuad nekoga zalozio po glavi sa ovim, ne bi taj vise ustao
Ovo je za must have Fuade
Lošije se živi: Životni standard građana u BiH 1989. bio bolji nego u 2017. godini.
Proslo njeno moze se hurcu slikat
ako ovo nije musko...
ofucana ko grasovo sjedište, ali je ime pa je spominju