Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo kupi... Samo kupi... Gluposti... Još malo pa će izmisliti over all protection protiv svega.
SVAKI DAN TREBA JESTI AKO STA OSTANE OD OVOH NASIH DRAGIH I LIJEPIH POLITICARA BEEEEE BEEEEEEE OVCE TVOJE NE MOGU BEZ TEBE
Imal kakva dobra, kvalitetna krema za moja veličanstvena muda?
Nanosi kremu svaki dan i imas zagarantovan rak koze za 20 godina.
Ljudi su i prije 1000 godina koristili kojekave preparate za kozu i zbog toga smo mi danas ovako napredni, masAllah. Ovo nije nikakva promocija kojekakvih proizvoda!
Aljaska gdje je 6 mjeseci dan a 6 noc na aparatima
I ovo je relativno. Jacina sunca nije ista u svedskoj i dubaiu niti njefoco zracenje
''Dermatolog'' koji preporucuje ovu glupost je vjerovatno i vlasnik fabrike/tvornice krema za suncanje :))))))
@mlacmudan ovakve, nazovi studije su obicno potplacene od brendova, a ovi, nazovi doktori i strucnjaci koji ih sprovode su sramota za svoju profesiju.