Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jbte život koje sranje.. nevjerovatno... ko je ba prošao u nečijoj drugoj haljini... belma se dobro "potrudila" da svi nose "njene haljine" i "kreacije"... i ona je bila jedini "dizajner"... imenujte samo jednu ženu koja je nosila haljinu nekog drugog "dizajnera"... onaj LGBT voditeljski par sa BHT se potrudio u nekoliko navrata da napomene da voditeljica nosi haljinu Belme Tvico kao i njihova kolegica Zvizdić, ona što je Karabeg omalteris'o... kako loši tripovi, tačno me sramota ko sve predstavlja nešto u ovom gradu...
Sve ok,lijepo je sve to..al jel fakat misli da niko ne prati svijetsku modnu scenu...ne gledaju svi grand paradu...hladno prekopiran Elie Saab,Marchesa ,Monique Lhuillier...isla tako daleko ista haljina samo druge boje...Malo orginalnosti ne bi stetilo.
Nekada su se modne dizajnere zvale šnajderice. Sada se šnajderice koje neko gura zovu modne dizajnerke.
Nije ti bas isto ako imas srednjoskolsko obrazovanje za snajdericu ili fakultetsko za modni dizajn...
imali neka dama za dopisivanje
SFF ima i najbolju dizajnericu? A kad ce odabrat miss fotogenicnosti?
DŽESI BELMA JARANICE
Bravo Belma i jesi ! :)
Ne kenjajte. Nosila ona fufetina haljinu, sad ova najbolja dizajnerica.
Kakve veze ima fufetina sa haljinom?
Igrom slucaja nosila tu haljinu.
Nidje veze
Dobra Belmica