Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije mi jasno zasto mediji ovim kurvama daju prostora za promociju? Jeli to oni podrzavaju ovaj nacin zivota i ove vrijednosti?
kaze laptopom i soljom strateški pokrila grudi😂😂😂😂😂
Pickee manipulisu muskim mozgom to je poznato odavno, eto ti primjer kako je jedna Slovenka kao starleta sada zena predsjednika Amerike 😉
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Što bi reko Zisko Aziz Gluščević : Gola žena je uvijek u pravu! :)
A naziv brenda je mindžosava
Totalno nebitna osoba za sve normalne ljude, ne samo ona nego i njene sestre i sve instagram kur*ve, jednostavno ljudi su sebi dozvolili da se tako nisko spuste da prate ovakve ublehe... Treba im potpuno zabraniti medijski prostor pa nek se skidaju mami svojoj.
Kourt.☇
Ove Kardasijanke ko da nemaju gaca u kuci.... Stalno gologuze...
da se ja skinem meni bi sipu zvali
Posto sat?
Ovo je jedan od načina Ponude na tržištu !
Klixe, je li poosh ili posh?
zene se ugledaju na ove kurve i komercijalizaciju zene pa se poslije pitaju sto ih niko ne postuje i sto ocekuju isto od njih..ova se prodala ali je bar paretine zgrnula na tome, ti možeš samo kakvu boleštinu fasovati.
LaGenteEstaMuyLoca POSTO NE MOGU DA TI ODGOVORIM NA KOMENTAR (KLIX POPRAVI TO) OVDJE CU : MAJMUNE DEBILNI JASTA NEGO SU KURAVE.JADNI DOKTOR ZARADI DA JEDVA PREZIVI A OVI MONGOLOIDI DRMAJU MILIONIMA JER POKAZU SISU.AKO SAM ZBOG TOG OGRANICEN - NEKA SAM.I PONOSAM SAM NA TO
zašto mediji daju prostora ovim kuravama zato što vi klikate eto zašto, i moj penis je mislio za mene pa kliknuo
a bas se roditeljstvo uklapa u taj novi brend........gori je narod koji prate ovake wannabištaveć
KOLIKO TO IMA OVIH KARDASIAN KURAVA?