Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ratni profiter bolje receno. mada skroz su fulali sin od poznatog ratnog profitera k kriminalca koji je opuhao i prodao bih naftne terminale.
Ovako se oblače seljaci kad dođu do para i grada.
Nepismeni "klix novinarcici"... Nije on iz Žepe pa da bi bio "Žepacki".. Žepčanski bi bilo ispravno za vasu informaciju
"Zovko je i 2006. godine dionicu dugu 191 kilometar od Zagreba do Slavonskog Broda prešao za samo 28 minuta vozeći 320 km/h." Matematike i govana.... D.J., rokni se, bekane.
Zamisli sa si iz Žepća
Ugroženi legitimni ratni profiter uzeo pare od Bosanaca
Moro je voziti preko 370 da pređe od zg sb za 28min..... Da nije helikopter vozio?
Sjajan lik za promocije.
Lijep par
320/2 = 160 km, što znači da je za dodatne 2 minute prešao 31 km, što ga opet svrstava u neobjašnjive UFO slučajeve!
"Zovko je i 2006. godine dionicu dugu 191 kilometar od Zagreba do Slavonskog Broda prešao za samo 28 minuta vozeći 320 km/h." Da bi presao 191 km za 28 minuta morao se kretati brzinom od 410 km/h.
Ona ne smije izaći na sunce zbog topljenja, a on je pravi gedžo sa ovim farmerkama
Sjećam se ove lude vožnje od Zagreba do Slavonskog Broda, kakva budaletina!
nije on iz Žepča on je iz Ugande kao i ovi guzonjini sinovi iz Nigerije što divljaju po Beogradu, Sarajevu, sve je to afrički mentalitet, arapski također jer prosto ljudi vole sebe i vole se pokazivat stas mu Niger
Moja kuća, moj auto i moja žena. A u posjedu imam i sat i psa. Ok psa sam njoj uvalio.
Jel vam platio seljak zovko da ga reklamirate...
Zar je čovjek iz Žepe?