Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja pratim na capital com kriptovalute,za ovu znam da ima uzak struk a veliko dupe,Bitcoin mene zanima dali će rasti.(već imam prijateljicu iz Kalifornije koja ima Lamborghini)
Svjetska opajdara
Hajd kontam ona živi u Los Anđelesu,jarane multi milionski grad,sve bogati pa su oni tamo taj neki jet set krema društva.Al kad mi Ajla iz Buća Potoka počne kopirati ove svjetske trendove onda mi izgleda retardirano.Hajd sad će sff pa repetirajte obrve,sise i guzove
Minuta sutnje za sve nas koji smo pozurili otvoriti jer smo mislili da je gologuzza :(
Tako je. Mada skontah gori sam ja što kliknem i uđem na ovakve članke uopste da su ne znam ti kakvi g.zovi u pitanju.
Yebi ga momci, da nema treba na planeti mi bi neke druge divlje zivotinje ganjali🤷🏼
Ovo ako je normalno ja sam dobrovoljno lud
Bal nakaza.
Ma jebbo ovo,hidzab i mrezaste carapice + tangice uhhh kako me to napaljujeee aaaaaaaaaaaaa
Kako pocrvenio na klixu tako i na suncu ovih dana. Amin
Mora malo fetisizam za one koji vole lateks i domine
Tobejarabi, haj sad zaspi