Kaia Gerber
51

Kćerka Cindy Crawford posljednjim izdanjem neodoljivo podsjetila na slavnu majku

N. O.
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Kaia Gerber pojavila se na gali u Los Angelesu u subotu, a pored upečatljivog modnog izdanja kojim je naglasila svoju zadivljujuću figuru, mnogima je privuklo pažnju koliko je na ovom događaju manekenka ličila na svoju majku, Cindy Crawford.

Odjevena u komade brenda Alaïa od glave do pete, 21-godišnja manekenka uparila je drapiranu suknju boje šljive s usklađenim prozirnim bodijem u nešto tamnijoj nijansi.

Oba komada su iz kolekcije zima-proljeće 2023. Pietera Muliera, koja je prvi put predstavljena još u julu, a Kaia ih je stilizirala bez ikakvog nakita.

Uz razdjeljak sa strane, blaga šminka je bila završni detalj na ovom minimalističkom izgledu.

Dok su fotografije manekenkine odjeće počele kružiti internetom, obožavatelji nisu mogli, a da ne komentarišu i njenu nevjerovatnu sličnost s majkom Cindy.

Mnogi su primijetili da "izgleda baš poput svoje mame", ali i da joj to "dolazi s godinama".

Sličnosti između Kaie i Cindy pored gena također doprinosi i njihov zajednički pristup ljepoti prema principu manje je više. Nedavno je Kaia za InStyle progovorila o tome kako Cindy utječe na njen stil, otkrivši da je najbolji savjet koji joj je ikada dala bio "nikada ne diraj svoje obrve i prikloni se prirodnijem izgledu".