NIVEA BH Fashion Week
0

Kampanja rađena u najluksuznijem turskom hotelu

Sarajevo-x.com
Kampanja ovogodišnje, 26. po redu, sedmice mode u BiH, nazvane NIVEA BH Fashion Week, rađena je u najluksuznijem turskom hotelu "Adam&Eve" u Antaliji.
Ovaj hotel, sav u bijeloj boji i staklu, nazivaju i rajem na zemlji, a svojim gostima pruža poseban način života, koji je pun čistote i profinjenosti.

Da bi priča dobila svoju potpunu dimenziju, kampanju je snimila naša manekenka Slađana Pejić, nekada i zaštitno lice ovog lanca hotela.

U konkurenciji za zaštitno lice NIVEA BH Fashion Week Sarajevo bile su tri djevojke: Delila Softić, Sanela Koprena i Slađana Pejić. Šta je presudilo u donošenju odluke da to bude upravo Slađana Pejić, pitali smo Stelu Zubak-Jovanović, našu poznatu modnu menadžericu i vlasnicu modne agencije ABC Models Sarajevo, koja je "odgojila" mnoge ljepotice, a brojne djevojke koje je ona otkrila postigle su uspješne karijere.

"Slađana Pejić je prije nekoliko godina na takmičenju za Fashion TV Model Awards proglašena zaštitnim licem Hotela Adam&Eve i osvojila vrijednu nagradu ovog hotela u iznosu od 100.000 dolara. S obzirom da je Hotel Adam&Eve jedan od sponzora 26. Nivea BH Fashion Weeka Sarajevo, mi smo odlučili da dio reklamne kampanje uradimo upravo u ovom prekrasnom hotelu u Antaliji, a našoj javnosti hotel će se prezentirati za sve vrijeme trajanja Nivea BH Fashion Weeka Sarajevo, u periodu od 2. do 5. aprila 2011. godine", kazala je Zubak-Jovanović.

"Slađana Pejić iza sebe ima zaista nevjerovatnu karijeru, radila je mnogobrojne domaće i ino kampanje (Amerika, Turska, Grčka), revije na Istanbul Fashion Week, glumila u seriji 'Mahalaši', ima iza sebe kilometre i kilometre modnih revija, editorijala, naslovnica... Na domaćoj i ino modnoj sceni Slađana je zaista postigla veliki uspjeh, a pored mnogobrojnih obaveza, nije odustala od obrazovanja i fakulteta, pa joj zaista treba čestitati kako uspijeva ostati u modnom vrhu, a pored svega biti i odličan student i postati diplomirani ekonomista", izjavila je Stela Zubak-Jovanović.

Na sve ovo slađana je prokomentarisala: "Zaista mi je drago što sam zaštitno lice najprestižnijeg modnog događaja 26. NIVEA BH Fashion Weeka Sarajevo. Ponosna sam što moje lice krasi bilboarde i promotivne materijale. Za mene to još ima veći značaj jer se sedmogodišnji profesionalan rad i trud isplati."

Snimanje u turskom hotelu bilo joj je, kako kaže, izuzetno prijatno i zadovoljna je rezultatima.

"Predstavnici Hotela Adam&Eve stižu u Sarajevo, gdje će se četiri dana tokom trajanja Fashion Weeka prezentovati domaćoj javnosti, ali i šire. Svojim promotivnim materijalima, svjetlećim pultovima i hostesama s krilima anđela učinit će mnogo da naša javnost osjeti čar ovog predivnog hotela, odnosno da barem na četiri noći budemo u'raju na zemlji'. Njihova usluga i odmor su posebni. Mene je oduševio najveći dnevni boravak na svijetu, sa prostorom od deset hiljada kvadrata i bar od 96 metara. Veličine soba su daleko iznad svjetskih standarda, od šezdeset i četiri metra kvadratna. U slobodnim trenucima, dok nije bilo snimanja, plivala sam u najvećem bazenu svijeta, koji je toliko veliki da se može ubrajati u olimpijske. A da imate osjećaj da se nalazite u raju tu je Apple Garden, izvanredno mjesto visine 22 metra, dužine 175 m, koje je ukrašeno sa 4.980.000 ogledala", rekla je Pejić.