{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Kampanja rađena u najluksuznijem turskom hotelu

S
18.3.2011. u 08:53
0
1
Kampanja rađena u najluksuznijem turskom hotelu
0
Kampanja ovogodišnje, 26. po redu, sedmice mode u BiH, nazvane NIVEA BH Fashion Week, rađena je u najluksuznijem turskom hotelu "Adam&Eve" u Antaliji.
Ovaj hotel, sav u bijeloj boji i staklu, nazivaju i rajem na zemlji, a svojim gostima pruža poseban način života, koji je pun čistote i profinjenosti.

Da bi priča dobila svoju potpunu dimenziju, kampanju je snimila naša manekenka Slađana Pejić, nekada i zaštitno lice ovog lanca hotela.

U konkurenciji za zaštitno lice NIVEA BH Fashion Week Sarajevo bile su tri djevojke: Delila Softić, Sanela Koprena i Slađana Pejić. Šta je presudilo u donošenju odluke da to bude upravo Slađana Pejić, pitali smo Stelu Zubak-Jovanović, našu poznatu modnu menadžericu i vlasnicu modne agencije ABC Models Sarajevo, koja je "odgojila" mnoge ljepotice, a brojne djevojke koje je ona otkrila postigle su uspješne karijere.

"Slađana Pejić je prije nekoliko godina na takmičenju za Fashion TV Model Awards proglašena zaštitnim licem Hotela Adam&Eve i osvojila vrijednu nagradu ovog hotela u iznosu od 100.000 dolara. S obzirom da je Hotel Adam&Eve jedan od sponzora 26. Nivea BH Fashion Weeka Sarajevo, mi smo odlučili da dio reklamne kampanje uradimo upravo u ovom prekrasnom hotelu u Antaliji, a našoj javnosti hotel će se prezentirati za sve vrijeme trajanja Nivea BH Fashion Weeka Sarajevo, u periodu od 2. do 5. aprila 2011. godine", kazala je Zubak-Jovanović.

"Slađana Pejić iza sebe ima zaista nevjerovatnu karijeru, radila je mnogobrojne domaće i ino kampanje (Amerika, Turska, Grčka), revije na Istanbul Fashion Week, glumila u seriji 'Mahalaši', ima iza sebe kilometre i kilometre modnih revija, editorijala, naslovnica... Na domaćoj i ino modnoj sceni Slađana je zaista postigla veliki uspjeh, a pored mnogobrojnih obaveza, nije odustala od obrazovanja i fakulteta, pa joj zaista treba čestitati kako uspijeva ostati u modnom vrhu, a pored svega biti i odličan student i postati diplomirani ekonomista", izjavila je Stela Zubak-Jovanović.

Na sve ovo slađana je prokomentarisala: "Zaista mi je drago što sam zaštitno lice najprestižnijeg modnog događaja 26. NIVEA BH Fashion Weeka Sarajevo. Ponosna sam što moje lice krasi bilboarde i promotivne materijale. Za mene to još ima veći značaj jer se sedmogodišnji profesionalan rad i trud isplati."

Snimanje u turskom hotelu bilo joj je, kako kaže, izuzetno prijatno i zadovoljna je rezultatima.

"Predstavnici Hotela Adam&Eve stižu u Sarajevo, gdje će se četiri dana tokom trajanja Fashion Weeka prezentovati domaćoj javnosti, ali i šire. Svojim promotivnim materijalima, svjetlećim pultovima i hostesama s krilima anđela učinit će mnogo da naša javnost osjeti čar ovog predivnog hotela, odnosno da barem na četiri noći budemo u'raju na zemlji'. Njihova usluga i odmor su posebni. Mene je oduševio najveći dnevni boravak na svijetu, sa prostorom od deset hiljada kvadrata i bar od 96 metara. Veličine soba su daleko iznad svjetskih standarda, od šezdeset i četiri metra kvadratna. U slobodnim trenucima, dok nije bilo snimanja, plivala sam u najvećem bazenu svijeta, koji je toliko veliki da se može ubrajati u olimpijske. A da imate osjećaj da se nalazite u raju tu je Apple Garden, izvanredno mjesto visine 22 metra, dužine 175 m, koje je ukrašeno sa 4.980.000 ogledala", rekla je Pejić.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koliko često trenirate?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: