Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka usvoji mene!
Ja sam majstor .
vidis da je uzimala garant neke i hormone jer joj nikad nisu bile ovolike sise
OGLAS Mole se svi muskarci u BiH od 15 do 55 godina da se jave u kabinet Julije Roberts da joj pruze pomoc i rijese njen problem...
Mnogo Amerikanka i skoro sve glumice imaju te probleme. Mozda su trebale misliti o posljedicama dugogodisnjeg koristenja anti-baby pilula prije no sto su krenule da se ******** sa svim i svakim.
Dobivanja???
mislim za puse prava
pa niko nece da joj ga dole gurne kad ima onolika usta!! haha kakva zvaljava zena, nevjerovatno. neznam sto se vi lozite na nju!
prvo, treba joj cojek prestati drkati na jedno heftu prije nego je zguzi i naravno da ga onda zabije kad su joj plodni dani
fadil
KAKO BIH JOJ JA NAPRAVIO SEDMORKE ZA DVA DANA
JAH
treba ona doc kod nas na Igman pa naci kakog drvosecu ima trojke da dobije ko ona svabca Helga
evo jedne alternative