Modeli kao iz horor filmova
0
Jesu li u modi ćelave i bradate žene?
Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ama ljudi sta je ovo na slikama? Neke zeMske vehabije? Hororrrrr brrr
u pm al me prepade,sad odo meditirat.
Nije da su odvratne nego su ogavne fuj kako ovako mogu da se spuste nisko
@ khmm Lejla Prguda jesi to ti ???
SO SEXY!!!1
šta sve pederi neće nametnut
napokon sam IN jupii
Hajmo djevojke,do brze vitke linije uz pomoć mog čaja,extrakt zelene kafe i đumbira uz dodatak esencijalnih masnih kiselina tropskog bilja.Za samo deset dana smršat će te 7 kilograma,cijena je kutija 50 KM.Ima da budete prelijepo mršave baš kao manekenke sa pisti,to je lijepo,moderno,šarmantno,elokventno,to je IN.Navalite djevojkeeee.
Allahume salli... tobe ja Rabi....
Sta sejtan uradi od insana
evo je ista Rooney u reklami za Nike
j e bem vam mrtve trebo je ovo hićo sve potamaniti kad je bio zašo
NISU
Inace cijela ova gluparija oko supermodela, manekena i ostalog je tako jadna i bijedna. Ima li vecih kompleksacica i kompleksasa od manekenki i manekena? Uzas!!
....i muskarci ce nosati suknje,a zene pantalone,i bi kraj svijeta.....