Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moja crkva je protiv ovog.
Najodvratniji praznik na planeti. Zakljucam kucu i ne izlazim nigdje.
na aparatima FBIH balije, kazu da nije ovo njihovo
@omniglot; takoje, inace ovaj se praznik najvise praktikuje po Rogatici, Miljevini i tom razvijenijem dijelu nase lijepe BiH:)))
Ne može musliman da prešuti i zaobiđe članak koji se na njega ne odnosi...
bitno je da nevjernici zaobiđu clanak koji se na njih ne odnosi
@AbuDzihad37Klixevi Gori ste vi 10 puta. Čim se nešto ne uklapa u vašu ideologiju eto vas kao mravi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Melisa moze proci, ostalo zajebi.
Oni ovo namjerno rade da isprepadaju djecu i onda oni ulete u škoku i pobiju dva odjeljenja. Sve znam, čitao sam mnogo. Ovo je satanizam
Nije loš ovaj zapadnjački običaj. Oni to rade jednu noć i zabavljaju se a zamislite tek one muškarce i žene što 365 dana u godini nose burke i zaostale pustinjske nošnje pa zazivaju tekbire i u ime vjere pozivaju na smrt "nevjernika". Što je još gore, oni su ozbiljni.
@nenc Neke stvari koje pominješ su se dešavale tokom srednjeg vijeka kad je kršćansvo imalo nekih sličnih osobina kao što danas ima islam tj. nije se smjelo dovoditi u pitanje bilo šta što ima veze sa religijskim tvrdnjama a neistomišljenike su ubijali u ime te iste religije. Danas su stvari malo drugačije ali ima još puno toga sa čime crkva mora da se obračuna i to u vlastitim redovima. Pedofilija je jedan od najpoznatijih problema.
E baš je kul za omladinu ovo bolesno propagiranje, piti krv ono još teče oko usta i metak kroz vrat (ulazna rana) vjerovatno je sa leđa veća rana na mjestu gdje prodire metak.
Najgore je što ovo se predstavlja kao nešto što je normalno, jer sa zapada. A čudo nismo uzeli sa zapada proizvodnju automobila, računara, satelita itd.
Bolje bi bilo da se omladina preruši i šeta gradom u recimo Newtona, Einsteina, Teslu, Faradaya, Aristotela itd.