Uspjeh bh. dizajnerice
314

Jedna od najljepših Evropljanki Catrinel Marlon u Cannesu nosila kreacije Belme Tvico

Klix.ba
Foto: AFP
Foto: AFP
Renomirana bh. dizajnerica Belma Tvico uživa u festivalskim danima u Cannesu koristeći vrijeme za promociju brenda, dok filmske djelatnice nose njene kreacije učestvujući u brojnim aktivnostima u vezi sa festivalom.

Naglašene simpatije prema Belminim modelima ove godine iskazala je Catrinel Marlon, glumica, model i umjetnica italijansko-rumunskog porijekla koju su zbog egzotične ljepote i multitalenta u kampanjama angažirali Giorgio Armani, Lise Charmel, Chopard. Lancaster, La Mer i mnogi drugi.

Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE

Ljepotica koja se izražava modom, glumom i slikom ovih dana je nosila Belmine bomber jakne, a ispred press walla Choparda (oficijelnog pokrovitelja ovogodišnjeg festivala) pozirala je u satenskoj toaleti s potpisom naše bh. dizajnerice.

Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE

Catrinel je i ambasadorica Fondacije Andrea Bocceli koju prati više od 700.000 osoba na Instagramu. Catrinel je za jednu od najpoznatijih filmskih smotri na svijetu odabrala kombinezon u bojama sladoleda i lepršavu haljinu dominantno plave boje.

Belmin model odabrala je i jedna od dominantnih dama u filmskoj produkciji, direktorica mk2 Films Juliet Scharmeck, a u marokanska glumica Loubna Abidar poznata po filmu "Much Loved" se na jednom od evenata pojavila u romantičnom, izrazito ženstvenom outfitu pastelnih boja Belmine S/S 2019. kolekcije.