Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"inače poznata kao djevojka koja gdje god da se pojavi privlači pažnju prisutnih" Sve su nam ubili i obrazovanje i ponos i pamet !!! Zamislite kad joj pitaju mater , "šta ti radi kćerka" a mati odgovara " privlači pažnju prisutnih"
a mater pedijatar, primarius, i ti joj sutra dijete odvedeš na pregled....
hahahahahahahha
Ekološki neprihvatljiva
JASMINA SINE NEMOJ PUNO POD SVJETLO ISTOPIĆEŠ SE GLUHO BILO
BOLJE KOD MENE MAJSTOR SILIKONOM DIHTUNGE URADIO NEGO U TEBE SISE
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kakva je ovo rugafet mati mila !!
Ovo je odraz danasnjeg ”manekenstva” u Bosni, nazalost. Plasticarke
od jučer klix banuje sve nepoželjne komentatore po naređenju sda stranke.... čiste nas pred izbore... narode ne dajte se!!!!!!
Tamburo, nije nesto .. :/
Izgleda kao karikatura, ne znam da li su ruznija usta ili grudi, i jedno i drugo preveliko za njene proporcije. Sve to ok, operacije, ali ne mogu shvatiti kad vec radis nesto na sebi, zasto ne uzmes u obzir svoje proporcije. Cilj operacije je da te uljepsa, a ne da od tebe napravi karikaturu. Punjenje usta su posebna prica, vecina cura krene s malom korekcijom, a zavrsi s vremenom kao patka.
Ko je ovo?
Manekenka metar i zilet
Svak’ se bavi manekenstvom. U ovu plastičaru se ne može gledati. Fuj.
I ona bezze i kreacija bezze
Taman za u kukuruze kao eko strašilo
Jasmina inace cura fina... voli mlade telece glave od mesara balavih! Cura bez pardona sisa za lovu od mesarakih do ciganskih cuna Cak je i do Zenice dobacila pa masnom Beslicu Emiru sisala izraslinu
Boze ruzne zene
Boze ruzne zene
oj fuj
Mozda privlaci paznju zato sto izgleda kao majmun ili prostitutka, 2 u 1