Glamurozno i otmjeno
4

Jasmina Gutošić na Sarajevo Fashion Weeku nosila kreaciju Amine Hasanbegović

Klix.ba
Jasmina Gutošić, bh. model i manekenka sinoć se pojavila na trećoj završnoj noći jubilarnog 40. Nivea Sarajevo Fashion Weeka, a nosila kreaciju Amine Hasanbegović. 

Jasmina je nosila bijelu haljinu, izvezenu te ukrašenu perlicama i perjem. Čitava kolekcija kojom se ova dizajnerka iz Novog Pazara predstavila na 40. Fashion Weeku je bila većinom u bijeloj i crnoj boji te nekoliko kreacija nježno plave i roze boje.

Jasmina je za Klix.ba rekla da je uživala nositi Amininu kreaciju jer je upravo Amina Hasanbegović jedna od njenih omiljenih dizajnera s ovih prostora tako da joj je ustvari bila velika čast.

Također je dodala da jedva čeka da se ponovo nađe u nekoj Aminoj kreaciji kako u poslovnim prilikama tako i u privatnim jer su upravo to haljine koje ističu ljepotu ženskog tijela na glamurozan, i u isto vrijeme otmjen način.

Drugu večer Sarajevo Fashion Weeka, Jasmina je nosila model spavaćica "Pounje", ali je najviše privukla pažnju prisutnih noseći reviju čarapa "Jadran" prilikom čega su njene noge odlično došle do izražaja.