Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moram ovo ženi kupiti kad krave muze da joj se bubrezi ne prehlade. Jes skupo al bubrezi su skuplji.
Pozeljno prvo gace pod pazuh navuch!
Traperice su od kože, a ne od platna. Također na američkim portalima nigdje se ne spominju traperice ili neki trapper materijal kao na gornjem članku. Ono što spominju su pojmovi denim, jean, i jeans što mi kažemo džins. Traperice nemaju nikakve veze sa modnim detaljem opisanim u članku. Klix sjedi, jedan.
Traper me vrati u djetinjstvo
Ma jesmo dosta ga je vise
Sranje. Obuci se ko čovjek, da to liči na nešto ili hodaj go. Treće nema 😉 Ovim samo praviš cirkus od sebe, hodaš kroz grad ko idiot, ko zadnja budala koja pokušava da bude interesantna nekome i oblači razne svinjarije na sebe jer ne može biti primjećena ni na jedan drugi način, pa mora da izgleda ko idiot.
Klix sto iskopaaaaa, to niko ne zna. Iz naftalina! Gdje ovo ima na instagramu, ko fura?? Niko!
bolje da stave tangice preko majice a muskarci kravatu ispod rajfesluza
Vrijedi samo zbog dzepova
Hlace za djelova!? Pfff svasta,ne bih za ovo marku dala💩
Najbolje go hodat