Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Andrej, Ljepša si od Lejle Cetin 7 puta.
Otac mu je Hrvat, a majka pravoslavkinja. Tuzla po mom zemljopisu spada Bosni.
hahahhaa,.., nazvali su ga zhidovi.. koji ne mogu podnijet da je heterosexualac zapravo rimokatolik,.. ujedinilil su sjecanje na svoje zrtve holokausta iz Drugog svjetskog rata.. dobro je oshamarit, i potom se isprichavat.. my opinin: mali je ogavan.. fuyyyy.. plus, koriste ga kao gay maltezera..
Jel\' udat?
Bravo Andrej. Samo naprijed !!!
odsjec mu k.u.r.a.c. i zabit mu ga u guzicu
Kao da su nesta pogrijesili xD
jel ovo SLAĐNE PEJIĆ nase manekeeeenke zastitnog lica Niva brag HOMIĆ?? onda je i ona stvar K+++
Decko je iz Tuzle, dakle Bosanac je! S druge strane, svaka mu cast, iako ne podrzavam nacin njegovog odjevanja i slicno,moram svakako cestitati, jer je postigao veliki uspjeh i dosta se pise o njemu, i to za relativno kratko vrijeme...Naravno uvijek ce se naci zli jezici koji ce sve to skupa ogovarati i pljuvati, tako je to svugdje, mada mi se cini posebno u BiH...
Čim neko u svjetu nešto napravi odmah se novinari otimaju on je bosanac roditelji su bosanci porjeklo mu je iz BIH,a što se nekaže da je i Mladić bosanac,Pavelić je bosanac,Batko je bosanac što se i oni ne spominju nego eto Ćorluka je bosanac a čovjek nema veze sa BIH osim što je rođen tu a sve mu je RH dala isto i Petrić bosanac je i Dodik i Plavšićka jeb ali vas bosanci a i hercegovci.
ovaj izrod od covjeka se ovdje u Australiji izjasnjava kao srbin a vi uprono spominjete da je iz Tuzle i kako je Bosanac.
ovo je \"ovo\" pa ti pjevaj.. sta mu se imaju izvinjavat.. ja sta je nego stvar.. mrsavi boki 13.. al\' eto ja ovom stvoru zelim svu srecu svijeta i nek\' uspije kad ne mozemo mi obicna buranija :D
FFFFFFFUUUUUUUUUUUUUJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ovo je Bosanac koji ce vise zaradjivati od Dzeksa !