Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mamina nasljednica... sad malo po jahticima ovo-ono
Kada bi sad na instagramu pogledali komentare ispod ove slike vidili bi vjerovatno riječi hvale, ohrabrenja, moći itd, pri tome potpuno zanemarujući zdrav razum koji govori da ima nešto krajnje nenormalno u tome da se majka i kćerka slikaju skupa u providnom dojnjem vešu. Čitav sklop moralnih vrijednosti je jednostavno pomjeren naprijed, tako da je ovo sad zapravo poželjno ponašanje (naravno da nije).
nisam bas shvatio tvoju moralnu pridiku. da su se pojavile u prozirnom donjem rublju na odvojenim fotografijama za tebe bi bilo prihvatljivo? koji tacno dio je nemoralan na ovoj fotografiji? mozda je samo do tebe, do tvojih uvjerenja i 'misli' koje ti se roje u glavi pogledom na ovu fotografiju.
Previse gledao mom and daughter pornice, pa mu prorade neki hormoni kad vidi ovakve slike
Sa's vidjet kad izidje da je sa Sealom svasta radila iza ledja Heidi.
Džaba se zaleti da pogledam slike uz kafu a nema slika
I tata bi sine....
neda je majka za brdo karamela i bronhi bombona
napredna je mala, svaka cast. geni su cudo...
ova je vijest već bila prije pola godine ili se opet slikaju
gdje su slike
Klix postaje prenos instagram, facebook, tiktok vijesti
ova vijest je iz 2021
U mene u fameliji se niko nikada nije slikao u čipkastom donjem rublju, to je nenormalno
Dobre