Moda i ljepota
13

Hayley, 22-godišnja kćerka Davida Hasselhoffa je "žena koju trebate upoznati"

Klix.ba
(Foto: Instagram)
Hayley Hasselhoff, 22- godišnja kćerka poznatog američkog glumca Davida Hasselhoffa se već osam godina bavi modom, a najnoviji editorijal pod nazivom "žena koju trebate upoznati" snimila je za Sharp magazin.

Hayley je plus size model, te ponosno pokazuje svoje obline. Sa "viškom kilograma" nema problema, za razliku od većin modnih agencija koje propagiraju određeni standard ženske ljepote.

"I ja ponekad imam dane kad se osjećam loše u vezi svog tijela, ali mislim da je to normalno. Ipak, mnogo više volim sebe nego prije nekoliko godina, prihvatam sebe onakvu kakva jesam", priča najmlađa kćerka zvijezde Baywatcha.

Hayley je u modnoj industriji već osam godina, a nedavno je snimila kampanju za modnu kuću Yours Clothing, pojavila se u SLiNK magazinu, te radila kao ambasadorica za Plus Size Fashion Week.

Pored angažmana kao modela, Hayley želi da se okuša i kao dizajnerica.

"U planu imamo toliko puno super stvari, voljela bih dizajnirati modnu kolekciju, ali se okušati i u glumi. Kad god imam vremena, pohađam časove glume, nastojim naučiti što više mogu o glumi", kaže Hayley, te dodaje kako bi voljela glumiti uz svog oca u nekom zajedničkom projektu.

"Svog oca izuzeto poštujem, a raditi s njim bi bilo nevjerovatno iskustvo. Moji roditelji su oduvijek pružali najveću podršku u svemu što sam radila. To su nevjerovatni ljudi", dodala je Hayley.