Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to je ljubav prema iblisu
90% ljudi danas pokazuje ljubav prema iblisu samo sto vecina nije toga svjesna posto misle da su najpametniji na svijetu i nemoraju nista da uce pa samim time bez dovoljno znanja ne vide.Sta vise Balkanac ce cak da se ismijava misleci da je pametan a glup ko tocak.
Evo ga,javlja se prvi majmun koji pokusava da ispadne pametan i cool.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Šatro sve neki ateisti a ovamo obožavaju Iblisa...
Smijat cu se s nebesa kad ovu dvojicu degena iznad promijesaju sa iblisom u corbi zacinjenom izmetom :)
Draga braco i sestre učite vjeru i tražite znanje u islamu. To nam je jedini spas i da se spasimo iskusenja. Da nas Allah subhane wa ta'alla uputi amin.
Procitah komentare i .... ostah bez teksta. Zar je moguce da toliko negativnosti izvire iz vasih komentara? Ispade da ste svi zreli za psihijatriju. I to pod hitno, mozda vam se nadje lijek.
Ne kontam...jesi li ostala bez teksta ili nisi?
Fantasticno, odusevljena sam sa svim ovim sto ovo dvoje stvara. Predivno je i zelim im svu srecu i veliki uspjeh ne samo kod nas nego i u svijetu. Konacno da dobijemo nesto sto se moze nositi sa svjetskim markama.
Ja, veliki imam, pozivam vas da ne uzimate ove majice.
negativna energija se na razlicite nacine moze prebositi i stvarati, jedan od nacina je svakako i ovaj sa majicama. ne znaju djeca sa cim se igraju i sta ih moze snaci.
grupa pedera i lezbaca, pokusavaju nekog pruvuci masonskim znakovima idioti
nek prodaju darkerima po akademiji
Znate li da je prije 666 godina kuga pocela da hara Europom?
Mora da ih financira Europska zajednica.
Pa i nisu nista pogrijesili obzirom da astrologija jeste haram pa tako i astroloski simboli.
A prćim te kakve su ovo gluposti i ciganske majice. Ne bi ja ni spava u ovom šitu
Pa ovi nisu normalni i znaju da je to haram i jos naglase imenom brenda. Cuj haram clothing. Nisu svjesni cime se igraju
Vi sto minuse dajete skontajte sta je njima dvoma u glavi. Slama. Cuj vjeruju u simbole. Isto ko sto vjeruju u krave. Piramide im svete. Ja praznih glava
Tako je, care. Sve degen do degena.
Boze sacuvaj i sakloni... a Boga mi i ukloni! :)
donirajte u Maoču jedan kombi ovih majica...ali plss povedite kamermana pa da možemo poslije gledati reakcije kada budu primali donaciju
Trebali bi snimiti reakciju tvoju kada budes zavrsio u paklu pa da stave na televiziju.
zašto bi ja završio u paklu?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
infantilno i kicasto.