Komentari (165)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A gdje nju nađoste majke vam??? "Ja imam torbice od po 5.000 dolara i ne nosim ih jer nemaju dušu"... BOŽE!
Sad će klix isključiti komentare..:)
E svašta, pa prije bi pasalo da je stave kao zaštitno lice na onaj konjski gel za reumu, ja ga babi redovno kupujem.
KOBILA!!!!
pa nijedna sexy slika
Ona je stvarno bezveze, ali meni je gori styling, sminka/frizura. Svjetla su prejaka, pa se neko nagrdio na Fotoshop-u. Sve u svemu, lose i jeftino.
Nije nas Bog stvorio savršene niti da smo svi isti ali nam nije dao ni pravo da ono sto je on stvorio ismijavamo i omalovažavamo. Ona je takva kakva jeste nekome se svidja nekome ne.
Pa sama se gura da joj se ljudi ismijavaju! :-D
Hajde, ne poznajem djevojku, mozda je bolji covjek nego svi mi na ovom portalu, i definitivno nije moj tip zene... ali zar mozete ovako pogrdne komentare ostavljati...
Nikad ona nece biti vise od "sexy chike" koliko god se trudila....
Kako ona sa ovom "kasom" moze biti zastitini dio icega??
Urodjene fizicke odrednice ne smiju imati mjesto u ocjeni pojedine osobe. Nekako sam siguran da bi vam Hana ovako odgovorila: https://www.youtube.com/watch?v=Z0wJ7EALWbU
Dobra je samo da reklamira maske i vreće za glavu
Mogo je i DEen biti zaštitno lice
Nego, sta kazu gore na "Mahmutovcu" :)
ne želim komentarisati fizički izgled, (ne)privlačnost, i ženstvenost dotične persone, al brate ne mogu nikako da skontam kako i ko nju smatra relevantnom i bitnom za bilo šta u BiH. Ne mogu da vjerujem kako se dotična probila do tog statusa (šatro) selebriti :D:D:D AL kod nas su sva čuda izgleda moguća..
Vrati magarcu glavu!
ni kapi zenstvenosti na njenom licu...
Nije ona kriva sto je rodom iz Cernobila.