{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Hana Hadžiavdagić zaštitno lice nove kolekcije "Lovely Bags"

17.10.2014. u 10:32
85
164
Hana Hadžiavdagić zaštitno lice nove kolekcije "Lovely Bags"
85
Bh. TV voditeljica Hana Hadžiavdagić zaštitno je lice nove kolekcije za jesen/zimu 2014/2015. godine brenda "Lovely Bags".
Iza brenda "Lovely Bags" stoji Marija Perić iz Tomislavgrada, diplomirana menadžerica za odnose s javnošću, majka dvoje djece i uposlenica u računovodstvu jedne firme, koja je liniju vlastitih torbi pokrenula prije neke tri godine, kako kaže, iz hobija.

Kaže kako su joj ciljana publika sve žene, bez obzira na dob, a koje žele izgledati lijepo i biti drugačije, ističući pritom činjenicu da se radi o domaćem brendu i bosanskohercegovačkom proizvodu, sa izuzetno pristupačnim cijenama.

U izradi Lovely Bags torbi najviše se koristi eko koža, a tu je i linija sa pravom kožom, a najviše mušterija dolazi iz BiH i Hrvatske.

Novu kolekciju Lovely Bags torbi za jesen/zimu 2014/2015. predstavila je bh. voditeljica Hana Hadžiavdagić, a autorica je za ovu kampanju odlučila angažirati, kako kaže, najbolje ljude iz Sarajeva. Tako je fotografije radila Vanja Lisac, za šminku je bio odgovoran vizažista Adi Hasić, a za frizuru Meliha Ćerimović.

"Sviđa mi se što su Lovely Bags torbe unikatne - ja sam svoju složila samoj sebi, sklopivši materijale i boje. To mi je super, jer si to ti osmislio i znaš ko stoji iza toga. S druge strane, eko koža s kojom radi je jako kvalitetna, a sa svim tim Chanel i Louis Vuitton torbama nikad ne znaš na čemu si i jesu li original ili kopija. Pored toga, ponosna sa sam što jedna žena iz malog mjesta uspije na takav način", kazala je u razgovoru za Klix.ba Hana Hadžiavdagić. Ona je dodala kako torbe ne moraju biti markirane da bi bile zanimljive i kvalitetne.

"Ja imam Hermes Birkin torbu koja košta minimalno pet hiljada dolara, kao i original Chanel, a neke od njih sam možda nosila samo dva puta. Torba mora imati dušu, mora mi se sviđati i nikako ne mora biti original. Sa malim novcima se čovjek, ako ima stila, može jako lijep obući", kazala je Hana.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Jesu li vaša djeca vakcinisana?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: