Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast!!! Na prelijep nacin je docarao historiju nase drage domovine, a djevojke su to odlicno prenjele svima nama.
Bravo HAAD.
Haad je umjetnik, jedan od najboljih dizajnera u regiji.
moze proci,osim haljine na slici 17
Kraljevska nosnja, nije za svaki dan naravno.
@BiHDragon vala haljina br17 nije za oko kuce
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Neka priča ko šta hoće, čovjek je na najljepši način i na najpristojnijoj lokaciji odao počast našoj bogatoj historiji.
...elem... https://hr.wikipedia.org/wiki/Heraldi%C4%8Dki_ljiljan
Hrvati kao i inače zaboravljaju navesti, kada su, zapravo, Kotromanić dobili ljiljane. Malo ko zna kako je njihov grb ranije izgledao, a kako kasnije, nakon krunisanja u Mileševi.
...moj efendija, nemam pametnija posla no tabirit kad je i kako, i nakon čega, nečiji grb izgledo. meščini su vojvode anžujski izvorni ljiljanaši. a šta će balkančad, pa i ondašnja, no đonit "zapadnjake".
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zar se dvadeset godina cekalo na Vijecnicu da bi ovi hostapleri "prezentovali svoje projekte"??? Fuj sta Grad uradi od ovog prostora. onaj svadbu, ovaj reviju... samo jos janje da se okrene
Respect za Grb!
Divno je što se vraćate srpskim korjenima.
@manki Pa.jarane zato sto su po njima i adam i eva bili srbi (za.pobornike evolicije prvi majmuni su se izjasnili ko srbi), i samim tim sve sve je doslo kasnije je srpsko. Nema dalje.....😀😀😀😀
PRIKAŽI ODGOVORE (6)