Komentari (121)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisam vjernik ali mi bas smeta kad se pocnu pokazivati cjepidlake kojoma smeta sve sto je drugo i drugacije.Puno bi bolje bilo da se te cjepidlake ako su uopce sposobne ukljuce u kritike za napredak ekonomije i komplet drustva a da se ne opterecuju pise li Bog ili Allah
uopce je glupo stavljati bilo kakve vjerske simbole na odjecu ...da je isus, papa, sveti sava, amfilohije, itd itd ... bez veze je i nema potrebe za tim .... i ovo kao da im neko namjerno radi ....
Vala bas !!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ista budalaština kao ono da je izvrnuti logo Coca Cola na arapskom. Oči vide ono što žele da vide.
Fol slucajno. Inace masoni vole to pisati po tenama i carapama, u igri CoD ima natpis u WCu itd isl. Ali polako i lagano naplatice se to sve. God reigneth over the heathen.
odlican marketing nema sta
Čiji pasoš ima taj radnik sa kacigom ?
Ma ovi nisu normalni, ovima ce firma propasti zbog nemara, a vjerujem da ovo namjerno rade, a klixe nije navodnog, jer natpis je ocigledan.
Mogu zamisliti kada se izuo u džamiji,pa prošetao u novim čarapama ha,ha,ha...Jedva je živu glavu izvukao.Zato je i tužio H&M.
Jebiga sad pretjerase..
muslimanska paranoia
@SavjetnikHuso hi
Ne pričam arapski, ne bih znao
Et cim se narod bavi...
Ja mislim da svi brendovi trebaju da imaju sve verske znakove i nacističke i komunističke. A crncima prodavau ku klux čarape a belcima samo crne. Strašno.
Ovakva "greška" se može samo očekivati na carapama ili gaćama, ponizavanje muslimana kao i sa karikaturama
čime se ljudi zamaraju u ovom svijetu, to nisu istine
u sarajevu bi mogu prodavati i sa natpisom sda nebi smetalo njima.
dobro je da se nije gospa ukazala...
Kad bi gledali ovako šta na šta podsjeća, koliko uzoraka na odjeći i obući podsjeća na krst/križ, koliko je motiva polumjeseca i zvijezde... Treba sve ovo povući. Kakve gluposti.