Učite od njih
16

Godine im ne mogu ništa: Pedesetogodišnjaci redefinisanim izgledom ruše stereotipe

Klix.ba
Anthony Varecchia
Starenje jeste neizbježno, no to uopće ne mora značiti da će se kvalitet vašeg života vremenom promijeniti. Da ćete dobro izgledati ako se osjećate dobro najbolje potvrđuju muškarci koji su redefinisali svoj izgled na taj način rušeći stereotipe.

Chuando Tan je fotograf iz Singapura koji ima 51 godinu, a njegove fotografije oduševile su i muškarce i žene. Za njega vrijeme kao da je stalo, a Chuando kaže da su za to zaslužni genetika i redovni treninzi.

Šezdesetdvogodišnji Philippe Dumas je prije nekoliko godina odlučio malo eksperimentisati sa svojim izgledom. Pustio je gustu bradu i promijenio stil odijevanja. Njegova karijera počela je nakon što su ga ljudi počeli zaustavljati na ulici i komentirati njegov izgled i modni izričaj. Pomislio je da bi mogao biti model, a modne agencije objeručke su ga prihvatile.

Amerikanac Anthony Varecchia ima 55 godina i također je miljenik ženske publike. Slijedi ga 51-godišnji italijanski milioner Gianluca Vacchi koji je postao internet senzacija nakon što je na svom Instagram profilu objavio video na kojem pleše sa svojom djevojkom na jahti.

Zavidnu karijeru modela u pedesetim je ostvario i Aiden Brady, a veliku pažnju javnosti svojim izgledom privlači i 50-godišnji Eric Rutherford.

Da godine nemaju nikakve veze s izgledom i stilom dokazuju i Italijan Alessandro Manfredini, ali i pedesetogodišnjaci Irvin Randle, Ron Jack Foley i Shan Michael Hefley.

Najstariji među ovim atraktivnim muškarcima je 82-godišnji Deshun Wang koji je prošle godine proglašen "najzgodnijim djedom u Kini".

Ukoliko želite da i u vašem slučaju pedesete budu najbolje godine brinite se o sebi, budite aktivni i zdravo se hranite.