Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kud nemam sise, sliko bi avokado po instagramu, napucio bi usnice pored bojlera i placali bi mi 500 eura za jednu noc, bio bi influenserka/elitnjača umjesto da irgetim mjesec dana kod privatnika
http://www.narod.ba/vjerovali-ili-ne/da-je-bogdo-new-yorku-skakina-pamet-vjerovatno-im-nije-palo-na-pamet-da-realiziraju-novu-godinu-na-nacin-kako-cemo-to-mi-u-sarajevu
@krofna5 Smisljaj kako da zaradis umjesto sto cekas da ti dr00000ova pomazr. Ne kazem da je instagram rjesenje ,ali pobogu... Mrdnj guzhicetinom i radi sam za sebe!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Izucis ekonomiju i pravo pa onda sluzis kao ofinger. Ne kontam.
Kakve su ti sise takav ti je zivot
Jesu li ovo one sestre sto zapošljavaju našu raju da im rade preko interneta, pod izgovorom da hoce da pomognu ljudima iz domovine, a onda im uzmu dušu, radnog vremena nema, nego moras biti dostupan 24/7? Maltretiranje za sitnu lovu, ali bitno je htjeli zaposlit ljude iz BiH. StrucnjaKINJE. Jah. A klix ponekad biste mogli ubaciti i vijesti o naucnim dostignućima u svijetu, naše djece koja se ovdje školuju u raspadu sistema u svakom pogledu. Taj uspjeh je takodje bitan.
Dođoše li ikada u posjetu nakon rata...?
„bez trunke srama „-Amra B.u spotu Kod Deen-a.
Doci bez icega u stranu zemlju i napraviti nesto, da ne kazem sve (sto zelis) je ostvarenje Americkog sna. Put do istog je poplocan sa mnogo rada, truda, odricanja, sumnje i strahova, kojeg su Amra a i Elma, te njeni roditelji prije njih, hrabro prevazisli. Mnogo impresivniji je njihov trud i rad na obrazovanju, a iza prelijepih lica nalazi se jos ljepsi intelek i osobe. Stoga, A&E, zanemarite ove negativne nesretnike na klixu i znajte da ima nas koji znamo cijeniti i podrzati tudji uspjeh. B
Hmmm, veoma interesantno. A mene na ovom sajtu nitko ne prati. Možda SIPA?
Lezi ljebu da te jedem
Najnovije dostignuce sadasnjice :)
Jel se ovo neko sprda s nama, kakav je ba ovo uspijeh? Halo ima djece u BiH sto se bave konkretnim stvarima, a ne ove jadne influenserke. A i clanak je da povratis "nezasitne ucenice" "rat ih je naucio.." a najveci uspjeh tim "ucenicama" slikat se za ig i pobjegle iz rata ko djeca...
Nikad čuo.
700k pratilaca, a 10 15k lajkova po slici. sto znaci lazni giveaway pratioci
Socijalni Mediji su moc. Kada imate toliki broj pratioca, sve ide lakse.
Ide FOLOW samo sto su nase da ih jos poguramo vise!! Cudo se nije nasao neki nas smokljo da kaze ta ce one znam ih ja kad su pepeljare skupljale,zato nas i je u svi sto smo zavidni a niko ni da mrdne qrcem.
"Rat ih je naučio da imaju vjeru u kontrolu svoje sudbine..." Ako ih je tome naučio, onda ih nije naučio ničemu. Nisu kontrolirale svoju sudbinu, nisu odabrale da odu s majkom u Finsku, nisu odabrale da im otac preživi i ode u Ameriku i omogući školovanje (stranci plaćaju i javne škole, ako nemaju stipendiju, a jeftinije su) itd. itd. Treba poduzeti sve što možeš, ali uticati na sudbinu, tj. okolnosti, ne bih rekao.
U 2014. godini naučile su programiranje uz YouTube tutorijale i forume. U 2019 godine su naucile medicinu uz YouTube tutorijale, a u 2020 godini nasle lijek za Covid uz internet forume. U 2022 godini su dobile vizu za Ameriku preko interneta, a 2030 godine postale predsjednik USA zbog bilion prijatelja na instagramu.
@kendzo legendarno!!!