Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Beskoristan, nepotreban događaj
Sjatile se instagram seljacine i seljancice na modni dogadjaj da bi ih onaj zvaljo gudelj ocjenjivo , koliko je narod glup u ovoj drzavi toliko se vidi na ovoj omladini .
Slike su primjer da su danas svi manekenke i manekeni, modeli. Objasnite mi molim vas po kojem kriteriju momak na slikama moze raditi ovaj posao!? Jel ovo za ozbiljno?
Modni spektakl Fashion Arena održat će se 8. decembra u kongresnoj dvorani zgrade Vlade FBiH u Mostaru . Pametnom dosta ...!! Kurvaluk na državnom nivou !!!
Moda i modni dogadaji spajaju drugo i drugacije
hsahaha.... prikaza, mati draga
Ko je slikao, ruke mu se pozlatile
evo svježe čkepi, prodaje se na kilu
recite onome sa slike 3 da malo ohane sa botoxom
Vidi Emerika gurua nidje ga nema propo ko Abid Sakalas
Ja sam totalno zaboravio da on postoji. Sad sam se zabrinuo zbog saznanja da nije odavno mrtav.
Fashion cop :D