Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hmmmmm.. daj ba ovo je jedna od najvecih lazi EVER...trenutno sam u Louisianna ....i nista o tome nisam cuo niti ko to spominje...hehehe cuj to e MAKE THONGS ILLEGAL ..u gotta be kiddin me ... raja se redovno strip skroz u clubs .. mozda bi o tome trebali malo da brinu a ne o thongs .. koje by-the-way izgledaju SEXY AS HELL..tako da stvarno mislim da je ovo jedna velika velika LAZ
u jebo vas gurabija..........
nikad prije nisam cuo GLUPLJI zakon.
bash se super tangite koga se gledaat malku... "nemoral, mushterije", bah, vrska nema.
Tooooo,TREHNI ME BABO OD ŠLJIVU.
ja od piletine najvolim batake
uuuu jesu dobre...
UH STAVIO BI IM NOGE NA RAMENA...
Ma uredu, al' nemozes zakonom regulisat modu i neciji osjecaj za istu:) Isto k'o sto nemozes nasim seljancurama objasnit' da im nesto ne stoji premda je moderno:)
kao sto je neko rekao bilo bi OK kad bi te farmerke nosile samo zgodne cure, ali one su nazalost manjina. zaista je odvratno vidjeti kako im bubrezi ispadaju,stomak i tako to.
Ama o cemu pricate ljudi?! Ko je ovaj usrani Shefferd da odluci sta je pristojno a sta nije? The land of the free and the home of the brave...laz stoljeca....
glupani nije to zbog treba i tangica ..nego zbog crncuga koji nose spustene down low pans....i i njima vire bokserice......???????
jebo njih....bice odmah kod nas vise tola za nase koke sa dobrim strukovima i mali kukovima:) samo nek uvode, da hoce prije ljeta da ranije stignu do pijace:)
ljudi su davno izgubili moral... pristojnost je misaona imenica..... zato je zakon ok, samo kasno....
ma jebite se svi vi zivele bre tange i dobre guze a bogami i sise.