Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
1998. godiste??? Hebote dobro je mladja od mene a izgleda deset puta starije, ja bi pored nje bio ko beba, sta je ovo sa ovim danasnjim djevojkama, sve hoce da ostare prije vremena, ne kontam, i cuj porodican muskarac, reko bi covjek da joj je 30 godina pa prica koji joj tip muskarca vise odgovara za udaju
Porodican i brizan = Razveden deda pun ko brod.
Jedva punoljetna a pametuje
prepis'o bi joj kuću, kola i kosovo :))
Lako ti je Kosovo, nema tu puno kvadrata
po obicaju naci ce se FUDBALER
Ušao bi u nju kao budala u kredit
HaHa.. ..2/18 Miss Grand Albania što znači Mis Velike Albanije. Kako vješto Albanci proturaju svoje velikoalbanske ideje..
Sminka radi cuda
al se forsiraju ove hAlbanke u posljednje vrijeme
Ko da ima 29
evo porodicni co'jk ... zena djeca, sve imam
nači tebi treba oženjen
Usne stvorene da popusi...shishu :)
Mala je bomba. Ali sto jes jes ja sa svojih 27, izgledam kao curica pored nje. Da nisam vidjela godiste ovoj bi curi dala circa 35-40
Dodji ti meni da kupis sijeno da vidis kako sam porodican i brizan
brinuo bih se ja da uvijek bude podmazano
Tacno sam sve sto trazis.
hahaha porodican, ne znam ko je glup il ona il k je prevodio. Znai samo porodicne trazi ozenjene muskarce... sve je moguce!!!
@Elaa pise porodican, ne mislis valjda da citam dalje od naslova. Naslov i slike i idemo dalje...
Ma sta te ima ko osvajat' ...