Fatalna Albanka
348

Enkelejda Lajci: Muškarac koji me može osvojiti mora biti porodičan i brižan

Klix.ba
Enkelejda Lajci je rođena 16. februara 1998. godine u Albaniji, a već duži niz godina živi u Švicarskoj. U kratkom razgovoru za portal Klix.ba govorila je o svojim hobijima, omiljenim destinacijama, životu u Švicarskoj, kao i o tome kakve muškarce voli.

Enkelejda tečno govori engleski, njemački i albanski jezik, bavi se modelingom, bivša je missica, a radi u jednoj švicarskoj agenciji za zapošljavanje mladih.

Plavokosa ljepotica je 2015. godine predstavljala Albaniju na izboru za Miss Grand International, dok je ove godine jedna od finalistica izbora za Miss Universe Albanije.

Kako je rekla, slobodno vrijeme uživa provoditi u šopingu i u kuhinji, a najviše voli pripremati talijanska jela. Za odmor najradije bira gradove na Balkanu.

"Albanija, Kosovo, Makedonija i Crna Gora su moje neizostavne destinacije tokom ljetovanja. Tamo se osjećam kao kod kuće, budući da imam dosta rodbine u ovim zemljama. Tirana je moj omiljeni grad“, izjavila je prelijepa Enkelejda.

Govoreći o životu u Švicarskoj, Enkelejda je rekla da se upravo u ovoj zemlji osjeća najsigurnije.

"Volim putovati i obišla sam mnoge zemlje, ali se u Švicarskoj se osjećam sigurnom i to je mjesto gdje mi je komforno", kazala je Lajci.

Sebe opisuje kao avanturistu, odlučnu i uvijek spremnu za izazove.

Muškarac koji je može osvojiti, prije svega mora biti porodičan čovjek.

"Jako mi je bitno da je muškarac siguran u sebe i da ima samopouzdanja. Trebao bi imati manire, karteristike džentlemena kao što su brižnost, toplina, ali prije svega posvećenost porodici", riječi su Enkelejde Lajci.