Torbe za sve dame
0

Emma Stone, Alicia Vikander i Lea Seydoux zablistale u novoj Louis Vuitton kampanji

Klix.ba
Alicia Vikander, Lea Seydoux i Emma Stone (Foto: Louis Vuitton)
Alicia Vikander, Lea Seydoux i Emma Stone (Foto: Louis Vuitton)
Louis Vuitton nastavio je angažovanje poznatih dama u svojim kampanjama, a novu kolekciju torbi francuskog brenda predstavljaju Emma Stone, Alicia Vikander i Lea Seydoux.

Ambasadorice brenda predstavljaju nove klasične torbice koje su ustvari uređeni oldschool modeli koji su se pokazali kao najtraženiji na tržištu.

Svaka dama reklamira drugačiju torbicu, a koja najbolje predstavlja njihovu osobnost. Tako Emma Stone nosi jednostavnu Capucines torbicu koja odiše elegancijom, za svakodnevnu upotrebu.

Zvijezda "Tomb Raidera" predstavlja razigranu, ali moćnu Twist torbicu, dok je francuska ljepotica odabrala Dauphine torbicu koja predstavlja moderno izdanje klasične kožne torbice Louis Vuitton.

Stone, Vikander i Seydoux izgledaju zadivljujuće u novoj kampanji, a Vuitton je za svaku izabrao i odličnu odjevnu kombinaciju.

Ovo nije prvi put da poznati brend bira snažne poznate dame kao ambasadorice. Do sada su njegove proizvode predstavljale i Michelle Williams, Sophie Turner, Chloe Grace Moretz i Thandie Newton.