Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je ona sto je na kantonalnom budzetu. Svaki mjesec 571 KM za penziono i zdravstveno. Mi zauzvrat od nje imamo ovaj modni savjet na Klixu.
Jes,jes krzno...sve druge države i poznate firme ga se odriču a ova papanka ga preporučuje. Koiki joj je domet to dokazuje. Onu državi gdje treba hljeba,mi ćemo da furamo modu. Kad dođemo kući gladni,možemo da se igramo suhe šljive. Ono kao kad te boli zub...mjenjash prste i shljivu.
Dje se grli koža?i te intenzivne boje?
Ja razumijem da kospodzi na budzetu tudja krv i znoj nije strana, a ni deranje koze, al ima nas kojima jeste
Dakle 21. stoljeće je da ne bi možda trebalo malo odmaknuti dalje od kože i krzna, jer to su bili prahistorijiski odjevni materijali, a mi u 21...
Mene moja koža prigrlila, šta misliš da tvoju prigrli tigar ili lav?😜
Moze li nam modna keatorka reci da li kad uzmemo kozu i krzno da nabacimo na sebe krv zivotinje treba da kapa ili ne? Pitam da bi dame mogle biti moderne a ne da hodaju ko malogradjanke.
@ddd Aferim, hvala Bogu neko normalan
koza od pileta ..ili od salame bajrine
to se ona drži ovako za glavu kako bi predviđala budućnost......... mode. fashion gatara!
Ima vise plastike od Trabanta..
Eminu boli glava
Znaci, tigrice, zebrice, zirafice... su jos u trendu 😖
ne izbacujte ovakve slike kasno navece, debele nece moci zaspati od ljubomore, govorice kako su ovo košćurine, vjesalice bla bla. ove manekenke svima osmica, to je baš, ono, odoka ali slike su nedovoljno velike.
@Ocjenjivach3 debele minusaju sa suzama u ocima i misem u jednoj a sendvicem u drugoj ruci...
Ja procitah “izbacite pi*ku” tobejarabi !
Emina nam se baš obukla u intenzivne boje heheh.