Bvlgari slavi 125 godina
0
Eau de Parfum II promoviran u Sarajevu
Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
de lejla ne rise matere ti, nisi dalje od ilidze makla. isti su parfemi sreco moja i u sarajevu, i u amsterdamu...itd. koja si ti iskompleksirana papanka!!
lejla, moras znati da sve sto se moze kupiti u radnjama NIJE uvezeno od legalnih zastupnika, vec kupuju i robu sa strane (sverceri), to skoro sve parfimerije rade
a kad cete prestati uvoziti smece od parfema u bosnu, koji 100x brze isparavaju u odnosu na iste te u evropi???Eto,izmedju ostalog, ja sam imala Lauru iz naseg SamShopa i iz Holandije; neuporedivo!
jel\' to na slici elizabeth taylor? zategla se?