Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@mr skendi Ne jede se, to se j . . .
@HEHE FAKAT NE ZNAM KO JE OVA DZEJLA ALI ONA HANA JE RASNA KOBILA KO NJU \"PROBIJA\" U MEDIJSKI PROSTOR STA CES KAKVA NAM DRZAVA TAKAV NAM I MEDIJSKI PROSTOR
niko i ne zna
kako je glupo sto se vazda spominju neki bosanski propaliteti poput Hane, a za Dzejlu koja je nasa najbolja manekenka, nosila je kreacije svjetskih dizajnera poput Cavalia, Doira itd.
predobra je!!! :D
dzejla 0 bodova.
Kakva Dzejla,šta je to,jel se to jede?
znam samo da su ove zenske vatra i da rade svasta kad ih se ...... i uzivaju
Ciganluk. Ko da se aplaudira manekenki na reviji.... Jednom sam isla na fashion week, ne vjerujem da cu opet. Kreacije tu manje-vise nikog ne zanimaju. A Dzejla je stara i bezveze, bar meni. Ima milion puta ljepsih, svjezijih i neobicnijih cura. A ovaj \'\'fotograf\'\' je posebna prica..
Eh Dzejla, nisi vise ni dz od one nekadasnje Dzejle....
ko je ta džejla nikad cuo za nju ?
mislim da su trebali neke renomirane kreatore staviti prvi dan....
A ti se definitivno bodes u venu haveru :)) Natjerala me zena da idem...dubioza ovaj prvi dan ali teska...to nema veze sa mozgom kakve su to dubioze bile...pola raje otislo nakon 30. min....valjda ce biti bolje u n nastavku ;)
dzejla je definitivno najljepsa manekenka na svijetu
a jel neko nju obiljezio ?