Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Albanka izgleda Prirorodno -Sexy sa stilom... Nema na njomj PVC materijala. Svakako velik uspjeh za nju je ova reklama.!
Urime SUMARI!!! Shume Bukur!
@gooUser19091985 Treba reklamira i Chanel, nju bas krenulo. A neki dan je igrala albansko kolo, ni sekunde se nije sramotila, sto bosnjanske javne licnosti trebaju nauciti od ove pametne mlade djevojke, cija mati je Bosnjakinja.
Džejla Ramović je bila potencijal da bude kao Dua Lipa ili Rita Ora ali je ona izabrala da bude predizvođać za Beogradske ganci.
@PradBitt Daj ne glupiraj se, ona je mogla na mali šlager samo.
@PradBitt Ne lupaj konju. Dzejla je i lijepa i lijepo pjeva a i pametna. A ko si ti hajvanu.
Kako je dua lipa odabrala bas ovo umjetnicko ime? Tako sto je pocela svoju "muzicku" karijeru glabajuci ga u hrvatskoj za samo 2 lipe i pogledaj dokle je sad dogurala. 2 po 2 i milion i 2 lipe. Ugledajte se na nju mlade bosnjakinje. Znate da je to istina, jer svi znamo da pjevati ne zna.
Ona je naravno, kao i sve sto na svijetu i u nasoj galaksiji vrijedi ustvari srpkinja. Znaci, Kosovo je Srbija = Dua Lipa je Srpkinja.
Karleusa na aparatima
Dua lipa u prevodu dvije usne.staro indijansko ime. Dobre pjesme,raja je voli. Pjeva svadbe top.
@Xmax Kako je dua lipa odabrala bas ovo umjetnicko ime? Tako sto je pocela svoju "muzicku" karijeru glabajuci ga u hrvatskoj za samo 2 lipe i pogledaj dokle je sad dogurala. 2 po 2 i milion i 2 lipe. Ugledajte se na nju mlade bosnjakinje. Znate da je to istina, jer svi znamo da pjevati ne zna.
Qemalji na aparatima.
Prvi put da cujem da je polu bosanka i ona, majka Anesa joj je iz Bosne u ratu pobjegla u Albaniju pa u London. E svasta.
Žena je uspjela, zna svoj posao i svaka joj čast.
Interesantno je da je Dua Lipina mama spas od Srba pronasla u Srbiji. U to vrijeme Kosovo je bilo pod punom kontrolom srpskih vlasti.
@Cedadiskrecija - Ceda ne rise.
Lipa lipa
Prelijepa!
Zatucane srbende na aparatima
Kakva žena!!!🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Predivna je
prelijepa
Lobira često za Kosovo. Zbog ratnih zbivanja u bivšoj Jugoslaviji, njezina majka Anesa dva puta je bježala. Prvi put kada je početkom devedesetih rat zahvatio Bosnu, gdje je Anesa živjela s majkom Bosankom. Život je nastavila na Kosovu, od kuda joj je otac, sa svojim zaručnikom Dukagjinom Lipom. Prijetnja ratom na Kosovu natjerala ih je da zajedno sreću potraže u Londonu. Dua Lipa otvoreno: Zbog istine o Kosovu, moj djed, istaknuti povjesničar, ostao je bez posla i karijere.
@antibiotik https://dualipa.fandom.com/wiki/Anesa_Lipa Majka Bošnjakinja?! Ima li neki izvor koji to može potvrditi jer me baš zanima otkud to da joj je majka Bošnjakinja?