Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Predivno. Ovo TURISTI traze pa je nevjerovatno da se ovo ne moze prodati. Do distibucije je. Sa online shopom i solidnim marketingom ili malo boljom distribucijom po cijeloj Bosni, bi ova radionica mogla da radi odlicno. Ovo se trazi. Ovo TURISTI traze .
Svaka cast samo naprijed
I meni je ovo ruzno, ali bi se vi iznenadili koliko u EU ima ovakvih radnji, pritom su jako skupe stvari u najmanju ruku kao da je Armani . Najcudnije od svega ima ih koji to nose rado.
jel ovo srednji vijek ili 21 vijek ili smo u hidzret kalendaru ? ja se izgubijo totalno
Kreativna zena, pritom i jako lijepa. Steta sto zivi u Bosni, na Zapadu bi njen rad bio puno vise postovan.
Ovo cu ja kupiti Krkanu, da mu ne bude hladno tokom zime.
@Sampta5 oooooo dje si bola Sampta...sta mai?
@Sampta5 ja sam vec u BiH druze. Evo me u Neumu...danas popodne idem za Mostar i onda Austrija brate moj. DOlazim tek slijedece ljeto.